עוגת סברינה אישית

באדיבות שף קונדיטור גל פוני מעוגות NATALI

nrg מעריב | 2/1/2009 8:23 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עוגת סברינה
עוגת סברינה צילום: יחסי ציבור
החומרים לכ-20 סברינות אישיות:
420 גרם קמח (3 כוסות )
2  שקיות אבקת אפיה
2 יוגורט
5 ביצים
200 גרם סוכר (כוס)
2 כפיות סוכר וניל

לסירופ:
3 וחצי כוסות מים
300 גרם סוכר (כוס וחצי)
4 כפות תמצית רום
5 כפות מי ורדים
5 כפות סירופ מייפל

לקצפת:
500 מ"ל שמנת
4 כפות סוכר
לקישוט : דובדבנים

אופן ההכנה:
1) מערבבים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה. למלא תבניות אישיות משומנות במרגרינה כ- 3/4 מהגובה. (לא עד הסוף , הסברינה טופחת).
2) אופים בתנור שחומם מראש  20 דקות ב- 180 מעלות.
3) מוציאים את הסברינות מתבניות האפיה, כשהן הפוכות - הצד הרחב כלפי מטה.

אופן הכנת הסירופ:
1) להרתיח את מצרכי הסירופ יחד, להנמיך את האש ולהסמיך מעט את הרוטב.
2) כאשר עוגת הסברינה מוכנה ועדיין חמה, יוצקים עם כף את הרוטב מעל הסברינה
כף אחר כף עד שהרוטב נספג היטב בעוגה.

מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ומזליפים מעט אל תוך הסברינה ומעל.
מוסיפים דובדבן לקישוט.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים