• 7.

    אני צריכה 40-50 סברינות אז להכפיל את הכמות? תודה (ל''ת)

    כריסטינה, 24/11/13 19:15


    IP: 79.176.184.246דווח על תגובה זו

  • 6.

    מוזמנים לטעימה

    ג'וני ג'וני ריפל, 21/01/09 15:18

    היי, הכנתי את המתכון ויצא ממש מעולה.
    באמת הוראות מדוייקות, אף כי בהתחלה הכל נשמע מוזר - יצא סברינה מעולה.
    תודה לך גל פוני מאיפה שלא תהיה. אתה נהדר.

    IP: 192.118.0.135דווח על תגובה זו

  • 5.

    מבקשת מתכון של סברינה לדיאבטים (עם תחליפי סוכר). תודה!!!! (ל''ת)

    prague , 04/01/09 13:03


    IP: 87.69.122.45דווח על תגובה זו

  • 4.

    תגידו, העורך הלשוני והמגיה יצאו לחופשה זוגית או גוייסו בצו 8?

    סתם אחת קטנונית, 04/01/09 00:48

    אני לא יודעת על גבו של מי טופחת הסברינה.
    אצלי בתנור מאפים תופחים ולא טופחים.
    חוץ מזה שלמיטב ידיעתי סברינה כהלכתה מותפחת עם שמרים ולא עם אבקת אפיה - ולאחר מכן מבושלת ברוטב ולא סתם יוצקים עליה כף אחת בודדה.
    בהחלט יכול להיות שזו חלופה טעימה , קלה להכנה ואפילו דלה בקלוריות יחסית למקור - אבל זו לא סברינה קלאסית....
    נו, קטנונית כבר אמרתי?

    IP: 89.138.34.144דווח על תגובה זו

  • 3.

    דיוק

    אודי, 03/01/09 16:17

    2 יוגורט? זה לא נשמע ממש מקצועי...יש כל מיני אריזות של יוגורט...אפשר באותו מאמץ לכתוב 340 מ''ל יוגורט או כמה שזה 2 יוגורט...ואם אני קורא את זה באיי פיג'י ושם בכלל היוגורט נמכר במיכלים של 1/2 ק''ג?

    ועוד הערה: מרגרינה? עדיין ממליצים על הרעל הזה???? עדיף לשמן עם שמש מכונות...

    IP: 77.127.103.115דווח על תגובה זו

  • 2.

    עדיף לקנות.... תמליצו איפה הכי טעים! (ל''ת)

    את השבת הזו כבר פספסתם, 02/01/09 14:55


    IP: 77.126.65.205דווח על תגובה זו

  • 1.

    לא עד הסוף , הסברינה טופחת (ל''ת)

    אורי, 02/01/09 14:17


    IP: 84.110.180.148דווח על תגובה זו