קוסקוס מלא, ירקות חורף צלויים ומרק גרגרי חומוס
מכיוון שקצת התקרר ונראה שהחורף בכל זאת יצליח לצאת מההסגר אפשר להתחיל להכין תבשילים כמו זה של עדי אבו ממסעדת קום איל פו

קוסקוס מלא צילום: יחסי ציבור
1 שומר פרוס לששה חלקים
1 בצל סגול פרוס לארבעה חלקים
2 עגבניות פרסות לארבעה חלקים
500 גרם דלעת צלויה בתנור חתוכה גס
1 קישוא חתוך לאורכו
1 צנון חתוך ל-4
200 גרם גרגירי חומוס מבושלים
1 כף הריסה (אופציה)
מיץ לימון
אבקת מרק ירקות
ההכנה:
1. מכינים שקית קוסקוס מקמח מלא לפי הוראות היצרן 1/2 קילו.
2. מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח, פלפל וטימין ומניחים בתבנית לתנור.
3. צולים עד ריכוך והשחמה
כ-15 דקות.
4. מחממים את החומוס עם ציר ירקות (או מים ) וכף הריסה (אופציה).
5. מוזגים את הירקות על הקוסקוס ואת החומוס מעל בתוספת מעט מיץ לימון