המסעדות חוגגות את סוכות
תפריטים מיוחדים עושים חג במסעדות. בדקא יש דג עם רימונים בסוכה, הבוקרים ברמת הגולן מזמינים לסטייק ענק ועסיסי, במזרין משיקים תפריט סתווי, ובטאטי נותנים לכם להשפיע. חדשות המסעדות מיוחד לסוכות

ג'פרו צילום: יחסי ציבור
בין המנות חזה ברווז עם פלפל סצ'ואן וקראסט בוטנים, על פירה בטטה ופסטיה מתובלת, סלק צלוי וטחינה גולמית, סלמון אטלנטי ברוטב פטריות ושמן כמהין לצד קרם כרובית, פטוצ'יני טרטר סלמון לימוני, ועוד ועוד. את הארוחה ילוו יינות יקב טוליפ במחיר מיוחד. Japro, צומת יקנעם המושבה, בניין משולם לווינשטין 04-9891988

עוף בתמרינדי צילום: יחסי ציבור
מסעדת הבוקרים, הבנויה מעץ מלא ומעוצבת באווירה כפרית בסגנון הווסטרן האמריקאי, ממוקמת בסמוך לאורוות הסוסים של מרום גולן, בסוף השבוע יתקיים שם הפנינג בוקרים לכל המשפחה, והמסעדה המתמחה במנות בשר המגיע היישר מעדרי רמת הגולן, מציעה תפריט חדש.

מסעדת הבוקרים צילום: יחסי ציבור
רשת מזרין משיקה תפריט סתיו בחג הזה והמעונייינים מוזמנים הצטרף לאורחי הסוכה שבסניף מונטיפיורי. בין המנות שיושקו בערב החג, פארידה צרובה על רטטוי מירקות העונה; סלמון אפוי בתנור בקראסט גבינת פקורינו יוגש עם תפוחי אדמה בעשבי פרובנס; לביבות כרישה ביתיות עם סלט שורשים קר ויוגורט צאן. בחול המועד תוגש גם פסטה ברוטב ידידותי לילדים. מזרין. גורדון 17 , מונטיפיורי 42 תל אביב. משכית 32 הרצליה פיתוח.

ננוצ'קה צילום: יחסי ציבור
ננוצ'קה מזמינה למשתה חג גאורגי זוגי, ובו תפריט טעימות להכרת המטבח הגרוזיני. התפריט יוגש לאורך תקופת החגים החל מ- 12:00 בצהריים ועד 20:00 בערב ובימי שישי עד השעה 19:00, במחיר חגיגי של 135 ₪ לסועד (מינימום זוג).
בין המנות המייצגות יוגשו פחאלי- אנטיפסטי גרוזיני, באדריג'ני -גלילת חצילים
במילוי אגוזי מלך ועשבי תיבול, צ'רחאלי, חינקאלי בשרי זוגי- כיסוני בצק מבושלים במים במילוי בשר בקר ואווז, פילאף- תבשיל אורז וכבש מסורתי, וכמובן נטיה- קרפ גרוזיני ממולא באגוזים מסוכרים מרוטב תפוחי עץ וגלידת וניל. את הארוחה ילווה חואנצ'קרה- יין גיאורגי אדום מתוק זוכה פרסים בינלאומיים. ננוצ'קה ביסטרו בר גאורגי- לילינבלום 28, תל אביב. 03-5162254.
לכבוד עונת החגים בכלל וחג סוכות בפרט יגישו במסעדת Deca, מנות מיוחדות שהותאמו במיוחד לעונה זו של השנה. המנות, לצידו של התפריט הרגיל יוצעו בסוכה שנבנתה במיוחד במרפסת המסעדה.
מנות הספיישל שיוגשו במהלך חול המועד סוכות, משלבות את פירות העונה, כמו רימונים, תפוחי עץ, תמרים ועוד במנות דגים שהם מומחיות המקום:
לדוגמא - טרטר מוסר ים עם רימונים, גבינת קממבר, בצל שאלוט וגרעיני חמניה קלויים, טרטר טונה אדומה עם תפוח עץ מבושל בניחוח קינמון ביין אדום מזוגג בדבש טהור, ופילה לוקוס צרוב מוגש על פירה תמרים שחורים עם נגיעות אגוזי מלך. Deca, התעשיה 10, תל אביב, 03-5629900.

אוונגרד צילום: יחסי ציבור