מתחילים בגלידה: חדשות האוכל המעניינות של השבוע

רשת גלידריות אייסברג פוצחות במנהג חדש ותחלק קונוסים עמוסי גלידה לכול ילד שיבוא בסיום יום הלימודים הראשון. וגם: קיץ ספרדי בירושלים ואוכל כפרי בביסטרו נחלה הנהרייני

רוי רגב | 26/8/2009 15:31 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אייסברג מפנקים את התלמידים בגלידה

יום של קונוס חינם באייסברג
יום של קונוס חינם באייסברג צילום: יחסי ציבור
בשבוע הבא הסיוט נגמר והילדים חוזרים לבתי הספר. רשת גלידריות אייסברג מבטיחים לחלק ביום הראשון ללימודים אלפי גביעי גלידה לתלמידים וילדי הגנים. הרשת מדווחת כי ייבאה את המסורת מארה"ב, שם נהוג מזה 31 שנה לפנק את התלמידים בגלידות עם סיום יום הלימודים הראשון.

התלמידים, מגיל הגן ועד ל-י"ב, זכאים לקבל באותו היום מנת ילדים הכוללת שני כדורי גלידה. בתמורה יתבקשו התלמידים למלא את פרטיהם בגלויות המבצע של הרשת. בנוסף, מדווחת הרשת על 21 טעמים חדשים שישתלבו ברשת החל מספטמבר. בהחלט דרך מתוקה לפתיחת השנה.

להשיג בחנויות הרשת

מסעדת פרידה קאלו והבוריטו

בוריטו קפץ לביקור בפרידה קאלו
בוריטו קפץ לביקור בפרידה קאלו צילום: יחסי ציבור
מסעדת פרידה קאלו התל-אביבית, המבוססת על מטבח לטיני, משייקה בימים אלה 3 מנות בוריטו חדשות. המעדן המקסיקני מורכב, למי שלא מכיר, מטורטיה דקה הממולאת בתבשיל שעועית ובשר. הפרשנות של שף יואב בלימן למאכל הולידה גרסאות צמחוניות ובשריות של המנה, עם תוספות כמו בשר סרטנים ונקיקיה מתובלת.

מחיר הבוריטו במסעדה נע בין 35 ל-48 שקל. למי שמתעניין בהיסטוריה, נספר כי משמעות השם של המנה היא "חמור קטן" בספרדית. זאת בגלל אותם רוכלים שנהגו למכור את החטיף על גבי חמורים עמוסים בלאפה הלטינית הנ"ל. אנחנו בטוחים שהעשרנו אתכם בעזרת פריט הטריוויה הזה, אין בעד מה.

לילינבלום 43, תל אביב. טל: 03-5660481

נחלה בנהריה

תפריט חדש בנחלה הנהריינית
תפריט חדש בנחלה הנהריינית צילום: יחסי ציבור
מסעדת בנחלה מנהריה הצפונית חוגגת בימים אלה 4 שנות קיום ולצורך העניין גם משיקה תפריט חדש. אנשי המסעדה מדווחים כי התפריט מבוסס על טעמים מקומיים בשילוב נגיעות אסיאתיות וניחוח כפרי. בנוסף, מקדישים החוברים מנהריה גם מנות מיוחדות לילדים ותפריט עסקי.

בין מנות התפריט, גם: חציל קלוי ברוטב ציזיקי (36 שקל); קרפצ'ו סינטה בקר עם סלט אורוגולה (44 שקל); אנטריקוט מיושן ברוטב יין אדום (102 שקל) ופילה סלמון צרוב על הפלנצ'ה (71 שקל).

יצחק שדה 17 א', רסקו, נהריה. טל: 04-9512074

גלידת סויה

רשת גלידריות השף ארלקינו מדווחים על שיתוף פעולה מעניין עם חברת קיקומן היפנית הנחשבת ליצרנית רוטב הסויה הנמכר בעולם. במסגרת השת"פ, יוגשו במשך החודש הקרוב, בחנויות הרשת הטעמים הבאים: גלידת וניל וסויה, שוקולד ווסאבי וגלידת אורז עם סומסום שחור. לבעלי החיך הניסיוני או לאוהבי מליחות הסויה.

להשיג בחנויות הרשת

תפריט אגאדיר החדש

סוף הקיץ באגאדיר
סוף הקיץ באגאדיר צילום: רן בירן
רשת ההמבורגריות אגאדיר משיקה תפריט חדש הכולל המבורגר מבשר אנגוס. נתח האנגוס, למי שלא מכיר, הפך לטרנד הנוכחי של מסעדות הבשר, המייבאות נתחים, וזקוקות לנתח עסיסי ומלא שומן מבשר עגל אנגוס.

אנחנו מעדיפים את הנתחים שלנו קצת
קשים יותר ומפרה מבכירה. עבור המבורגר לעומת זאת השילוב בהחלט יכול לעבוד.

בין מנות התפריט, גם: שרימפס וקלמארי מטוגנים (41 שקל); המבורגר אנגוס (49 שקל);  כריך סינטה (44 שקל) וכריך עוף (39 שקל).

להשיג בסניפי הרשת

ספטמבר ספרדי בלבן

קיץ ספרדי בלבן
קיץ ספרדי בלבן צילום: יחסי ציבור
מסעדת לבן הירושלמית מציינת בחודש הבא את ספטמבר הספרדי במחוזותיה. במהלך החודש יוגש תפריט גדוש במנות טאפאס, פאייה וכמובן קאווה ויינות מספרד. הטאפאס במקום יוגשו במחירים של 12 עד 20 שקל.

הפאייה תוגש בווריאציה צמחונית או עם נתחי דג ובאגף הקינוחים תמצאו קרפ קטלאן וצ'ורוס. על התפריט אחרית שף לירז שדה.

דרך חברון 11 (בניין הסינמטק) ירושלים. טל: 02-6737393

תפריט ארוחת בוקר חדש בבר-גיורא

בוקר של בר-גיורא
בוקר של בר-גיורא צילום: יחסי ציבור
ביסטרו בר גיורא מדווח על מבצע השקה לארוחות הבוקר החדשות במקום. במסגרת המבצע – שיערך במהלך כל חודש ספטמבר – תתומחר ארוחת הבוקר השנייה בכל שולחן ב-10 שקל בלבד. ארוחות הבוקר כוללות מנות אישיות או זוגיות, ביצים וכמובן מוזלי.

בר גיורא 2 פינת דיזינגוף סנטר ת"א, טל:03- 6204880





כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות

עוד ב''חדשות המסעדות''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים