זוקיני עם בזיליקום, עירית, פטריות ובוטנים

הקישוא הדקיק מקבל חיזוק של בזיליקום, עירית, פטריות שיטאקי, ובוטנים

אביטל סבג חורש, גורמה | 3/9/2008 9:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
זוקיני עם בזיליקום, עירית, פטריות ובוטנים
זוקיני עם בזיליקום, עירית, פטריות ובוטנים צילום: רובי קסטרו
החומרים ל-4 מנות:
2 זוקיני (קישואים ירוקים)
1 פלפל אדום
1 גזר
1/4 כרוב לבן
2 כפות שמן זית
7 פטריות שיטקאי מיובשות
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1/2 חבילת עירית
5 עלי בזיליקום
1 כף בוטנים טחונים

ההכנה:
1. פורסים את הזוקיני לחצאי עיגולים.
2. קולפים את הגזר ופורסים לרצועות דקיקות. פורסים גם את הכרוב ואת הפלפל האדום לרצועות דקיקות.
3. מקפיצים את הזוקיני, הגזר, שן השום, הכרוב והפלפל האדום עם שתי כפות שמן זית בווק או במחבת ברזל למשך שלוש דקות.
4. משרים את פטריות השיטאקי ב-1/4
כוס מים יחד עם כף רוטב סויה למשך 15 דקות.
5. מסננים מהמים וקוצצים לפרוסות דקות.
6. מוסיפים אותן ליתר הירקות שבווק או במחבת ומקפיצים מעט עם כף רוטב סויה וכף שמן שומשום.
7. את העירית והבזיליקום חותכים ל-4, מוסיפים לירקות, יחד עם התבלינים, עשבי התיבול וכף הבוטנים ומגישים.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים