גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לחם תירס שתמיד מצליח

רותי רוסו מציעה את העוגה הזאת לשבת בבוקר

רותי רוסו | 28/8/2008 8:11 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תירס
תירס צילום: יחסי ציבור
בלי הכנות, בלי התפחות ובלי הפרדות של ביצים. לחם תירס שתמיד מצליח. אם אתם עומדים להגיש אותו עם תוספות מלוחות, אפשר להוסיף מעט גבינה מגוררת ואפילו בולגרית, אבל אז הפחיתו את כמות הסוכר בחצי לפחות.

החומרים:

לתבנית אינגליש קייק אחת:

כוס וחצי קמח לבן
כוס קמח תירס, לא אינסטנט
שקית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
‭1/2‬ כוס סוכר
כפית שטוחה של מלח
1 ביצה
50 גרם חמאה מומסת
כוס רוויון
אפשרות: ‭1/2‬ כוס תירס קפוא מופשר
  
אופן ההכנה:   

מחממים מראש תנור לחום בינוני גבוה ‭200)‬ מעלות‭.(‬
שמים את כל החומרים היבשים בקערה. אפשר להכין את הבלילה במיקסר, ואז מכניסים אותם לקערת המיקסר.

אם בחרתם להוסיף גם גרגירי תירס, שמים אותם במעבד מזון וטוחנים עם הרוויון. מוסיפים את הרוויון (או את הרוויון עם התירס) לחומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את הביצה ואת החמאה המומסת, ומערבבים עד שמתקבלת בלילה
סמיכה מאוד.

משמנים תבנית אפייה (אפשר תבנית אינגליש מוארכת או תבנית מלבנית או מרובעת בעלת אותו נפח‭,(‬ ויוצקים פנימה את הבלילה. מכניסים לתנור ואופים עד שהלחם תופח ומזהיב, וקיסם שמוחדר פנימה נשלף החוצה יבש.

לאקסטרה פריכות: בחמש הדקות האחרונות מעלים את הטמפרטורה ל־‭,250‬ ונותנים ללחם התירס להגיע לגוון חום כהה יותר (לא שרוף‭.( ‬

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים