• 7.

    מומלץ ביותר

    נגה, 30/07/13 19:28

    ממש כמו במסעדה של סילביה בהארלם, ניו יורק!
    לאופים מתחילים, חשוב לציין שמהרגע שמוסיפים את החומרים הרטובים ליבשים - צריך צ'יק צ'ק לסיים את ההכנה ולהכניס לתנור (משהו שקשור לגלוטן).

    IP: 87.69.219.129דווח על תגובה זו

  • 6.

    לחם לפסח

    אורית סופר, 27/01/13 08:03

    כל מה שקשור למאכלים נטולי גלוטן כרוך בכל כך הרבה קניות ומרכיבים...

    IP: 194.114.146.227דווח על תגובה זו

  • 5.

    יצא מעולה

    מיקי, 25/12/09 22:01

    אחלה מתכון!
    לי לא היה ריוויון אז שמתי שמנת חמוצה ומעט שמנת מתוקה במקום...

    מה שכן, הלחם יוצא ממש מתוק, בהחלט אשים פחות סוכר בפעם הבאה

    IP: 89.139.131.210דווח על תגובה זו

  • 4.

    ניסיתי, יצא מאלף. (ל''ת)

    רןג., 09/11/09 00:32


    IP: 79.181.120.9דווח על תגובה זו

  • 3.

    אפשר חלב?

    אורטל, 22/09/09 14:20

    ולא רוויון?

    IP: 95.86.76.216דווח על תגובה זו

  • 2.

    מדוע

    ליאת, 07/06/09 08:57

    הסודה לשתייה? מה תפקידה בכוח?

    IP: 93.172.174.241דווח על תגובה זו

  • 1.

    אדירה את, רותי!!

    מאיה, 28/08/08 15:53

    איזה יאם

    IP: 192.115.83.5דווח על תגובה זו