תבשיל מנגולד ושום

nrg מעריב | 9/8/2008 21:39 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
גומן וואט
גומן וואט צילום: רובי קסטרו
החומרים:
10 עלי מנגולד שטופים היטב וחתוכים גס
1/3 כוס שמן תירס או חמניות
שיניים מ-1/2 ראש שום, קלופות וכתושות
מלח

ההכנה:
1. שמים את עלי המנגולד בסיר, מכסים במים ומביאים לרר תיחה. מבשלים במשך שש דקות.
2. מוציאים, מסננים מהמים ושוטפים במעט מים קרים. 
3. מחזירים
את המנגור לד לסיר עם השמן והשום הכתוש. מערבבים היטב.
4. ממליחים לפי הטעם ומר בשלים על אש קטנה עוד שתייםרשלוש דקות.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים