שורו של רחל מלסה

nrg מעריב | 9/8/2008 22:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
שורו
שורו צילום: רובי קסטרו
(סוג של חומוס אתיופי)
1/2 כוס קמח שורו (אפשר להשיג בחנויות שמתמחות במוצרים אתיופיים
וגם במסעדות אתיופיות)
כוס מים
כף גדושה טחינה גולמית (עדיף טחינה "יונה")
מלח

ההכנה:
1. שמים את השורו ואת המים בסיר. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהמרקם אחיד ואין יותר גושים.
2. מוסיפים כף טחינה ומערבבים היטב.
3. מתבלים עם מעט מלח ומגישים.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים