חדשות המסעדות
דגים 206 התל אביבית נפתחת מחדש, קולוני הירושלמית חוגגת שלוש שנים, ופרסקו מרחובות מציאה המבורגר במחיר מיוחד
מסעדת טאבולה הותיקה מהרצליה מצרפת החל מהחודש שתי מנות חדשות לתפריט. הראשונה היא טרטר דניס בתיבול עדין המוגש עם כרישה וריבת עגבניות שרי (45 שקל, והשניה היא טורטליני ארבע גבינות ברוטב עגבניות, חצילים ופטה (58 שקל).
הנשיא 75, הרצליה 09-9573818, 09-9574404
משלוחים בדיטה
מסעדת דיטה מרחיבה את שירותיה ומציעה כעת גם תפריט משלוחים שיגיע עד לרעבים בגבעתיים. תפריט המשלוחים כולל סלטים, כריכים ואת הארוחות העסקיות של דיטה המוגשות באמצע השבוע מ-12:00 ועד-18:00.

הכריך של דיטה צילום: יחסי ציבור
רוטשילד 45 ת"א. טל: 035604222
בטרקלין מתחילים לחגוג
במסעדת טרקלין התל אביבית מקדימים ומציינים את ט"ו באב במשך כל חודש אוגוסט. המסעדה מציעה מבחר מנות בשריות בתפריט טעימות זוגי בן שש מנות ובמחיר של 79 שקל.
בין המנות גם בתפריט האהבה גם: קבבוני טלה על ברוסקטה וברזאולה; נתחי שייטל כבושים במלח גס עם מלון וקרפצ'ו סינטה. כוס למברוסקו או קאווה יימכרו במהלך החודש ב 25 שקלים לכוס. מומלץ להזמין מקום מראש.
נחלת בנימין 41, תל אביב. 03-5660013
מוסיקה בננה

בוסה טריו בננה צילום: יחסי ציבור
אחד העם 1 נווה צדק ת"א טלפון: 03-5161915
דגים 206 מתחדשת
מסעדת דגים 206 פועלת כבר יותר מעשרים שנה בצפון תל-אביב ועכשיו היא מחדשת את פניה ואת פני התפריט. מעצב הבית דאג לתת למסעדה המתבגרת מראה עכשווי, תוך ניסיון לשמר את הלך הרוח הסולידי של המקום.

דגים 206 צילום: יחסי ציבור
השף איציק הראל ביסס את התפריט החדש על דגים ופירות ים. בין המנות החדשות: טרטר טונה אדומה (47 שקל) שמגיע עם צנונית וג'ינג'ר; שיפודי סקאלופ ופרשוטו צרוב בפלנצ'ה (48 שקל); פילה דניס (84 שקל) ודג היום בלימונים וחמאת טריאקי (95 שקל).
משה סנה 54, תל אביב. טלפון:03-6483030
המבורגר חדש בפרסקו
במסעדת פרסקו מרחובות משיקים המבורגר חדש במחיר מיוחד. השף אליעזר לויה רקח המבורגר במשקל 300 גרם שנטחן מבשר אנטרקוט מיושן, ומוגש בתיבול עדין, כשהדגש הוא על טעם הבשר האיכותי. מחיר ארוחת ההמבורגר של פרסקו בתקופת ההשקה הוא 55 שקלים וכולל גם צ'יפס.
הרצל 23, רחובות. 08-9349788
שלוש שנים לקולוני

קולוני צילום: יחסי ציבור
קולוני הירושלמית השייכת לקבוצת המסעדות אדום ולבן תחגוג ביום שני הבא את יום הולדתה השלישי. במסגרת ערב החגיגות יוגש תפריט מיוחד של מנות קטנות, אותן רקחו השפים של שלושת המסעדות יחד עם השף אסף גרניט. מחיר כל מנה יהיה 39 שקלים.
בין המנות
שיוצעו במהלך הערב: קרפצ'יו סינטה טלה עם תאנים וגבינת גורגונזולה; עלי גפן ממולאים בלוקוס; פפריקה מרוקאית וצנוברים על חיטה מעושנת ומרק שורשים עם טורטליני ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין.
דרך בית לחם 7, מתחם הרכבת, ירושלים. 02-6729955