פולו ספינצ'י
גם חזה עוף יכול להיות בסיס למנה עשירה ומושקעת. אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה מציע מתכון בניחוח איטלקי עם תרד ושמנת

עוף בשמנת ותרד ממסעדת פרנצ'סקה צילום: יח''צ
250 גרם חזה עוף מחולק לפרוסות דקות
1 כפית חרדל דיז'ון
חופן עלי תרד
10 פטריות שמפיניון חתוכות
4 שיני שום
5 יחידות של עגבניות מיובשות חתוכות
50 גרם חמאה
2 גבעולי טימין
1 כוס שמנת
¼ כוס יין לבן
1 בצל קטן חתוך לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם
100 גרם קמח
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת גדולה, מקמחים את העוף,מניחים את החמאה על המחבת,
מטגנים קלות את החזה עוף משני צדדיו ומוציאים.
2. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את החרדל עם היין הלבן, מצמצמים.
3.
4. מטגנים קלות ומוסיפים את השמנת עם חזה העוף, מצמצמים ומגישים.