גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


X

פולו ספינצ'י

גם חזה עוף יכול להיות בסיס למנה עשירה ומושקעת. אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה מציע מתכון בניחוח איטלקי עם תרד ושמנת

אופיר דמלין | 15/7/2008 18:12 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עוף בשמנת ותרד ממסעדת פרנצ'סקה
עוף בשמנת ותרד ממסעדת פרנצ'סקה צילום: יח''צ
המצרכים:
250 גרם חזה עוף מחולק לפרוסות דקות
1 כפית חרדל דיז'ון
חופן עלי תרד
10 פטריות שמפיניון חתוכות
4 שיני שום
5 יחידות של עגבניות מיובשות חתוכות
50 גרם חמאה
2 גבעולי טימין
1 כוס שמנת
¼ כוס יין לבן
1 בצל קטן חתוך לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם
100 גרם קמח

אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת גדולה, מקמחים את העוף,מניחים את החמאה על המחבת,
מטגנים קלות את החזה עוף משני צדדיו ומוציאים.
2. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את החרדל עם היין הלבן, מצמצמים.
3.
מוסיפים את הפטריות ואת חופן עלי התרד קצוץ, טימין,  2 שיני שום,  עגבניות מיובשות,  מלח ופלפל.
4. מטגנים קלות ומוסיפים את השמנת עם חזה העוף, מצמצמים ומגישים.

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
הכי נקרא
הכי מדובר