ילדים מבשלים: אגרול
הקייטנה הוירטואלית של 4 chef מזמינה את הילדים להיכנס למטבח ולהפתיע את ההורים באגרול כמו במסעדות. מתכון מצולם בשלבים

וידאו: ילדים מבשלים מתכון אגרול חגי דקל
שף חיים סולומון והילדים בסדנת הבישול ב-4 chef מדגימים מתכון פשוט וטעים לאגרול
מתכון לאגרול
המצרכים:
1 בצל
1 גזר
1 פלפל אדום
כוס נבטים
¼ כרוב
2 שיני שום
עלי אגרול או עלי סיגר מוכנים (ניתן לרכוש ברשתות השיווק)
שמן לטיגון
כפית סוכר
4-5 כפות סויה
וידאו: ילדים מבשלים מתכון אגרול
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל הירקות לרצועות דקות
2. מחממים ווק עם 3 כפות שמן
3. מוסיפים בצל, שום, גזר, כרוב ופלפל, ומקפיצים כ-4 דקות
4. מוסיפים סוכר, סויה, מעט פלפל שחור ובסוף נבטים
5. מצננים את תערובת הירקות
6. מניחים
מעט מתערובת הירקות על עלה אגרול, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים, מדביקים בעזרת תערובת של קמח ומים, כזו שנהגנו להכין בילדות.
7. מטגנים בשמן חם משני הצדדים, ומגישים עם רוטב חמוץ מתוק שניתן לרכוש בכל חנות.
צילום:חגי דקל עריכה:אלכסי קטצ'ב







נא להמתין לטעינת התגובות