גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


תבשיל עוף עם קוקוס, אספרגוס וחמאת בוטנים

של שגב משה, גורמה

שגב משה, גורמה | 22/6/2008 7:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תבשיל עוף עם קוקוס, אספרגוס וחמאת בוטנים
תבשיל עוף עם קוקוס, אספרגוס וחמאת בוטנים הילה וייס
החומרים ל - 2 מנות:
2 חזות עוף מתובלים בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וחצי כפית ג'ינג'ר טרי מגורר על כל חזה
2 כפות שמן זית
1 פלפל צ'ילי אדום
2 שיני שום טריות ופרוסות דק
1 שורש ג'ינג'ר קצוץ
1 למון גראס קצוץ
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים קלויים ומקולפים
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
3 כפות אגוזי קשיו, קלויים לא מלוחים
4 כפות כוסברה קצוצה
4 פחיות חלב קוקוס
8 יחידות אספרגוס משומן קלות בשמן זית

ההכנה:
1. מחממים סיר עם מעט שמן זית, ומאדים את הירקות לפי הסדר הבא: ג'ינג'ר, למון גראס, שום, פלפל
קלוי.
2. מוסיפים את הבצל והגזר, מאדים קלות ומוסיפים את חמאת הבוטנים.
3. לאחר שמערבבים במשך חצי דקה מוסיפים את חלב הקוקוס. מרתיחים ומערבבים היטב, עד שכל החמאה מתפרקת בתוך התבשיל.
4. מחממים מחבת גריל על להבה גבוהה
במשך דקה וחצי, וצורבים את חזות העוף המתובלים במשך שתי דקות מכל צד, או עד לקבלת פסים זהובים ופריכים.
5. לאחר שחזות העוף צלויים היטב מבחוץ וכמעט מוכנים מבפנים, מכניסים אותם לתוך התבשיל למשך חמש דקות על אש נמוכה.
6. מחליפים את מקומם במחבת באספרגוס למשך דקות על להבה בינונית, ומוסיפים מעט מלח גס ופלפל.

הערה:
שימו לב, חשוב מאוד לא לסיים את בישול העוף במחבת, כדי שהוא לא יתייבש.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים