• 3.

    ביו קוקוס

    מורדי, 11/01/09 15:15

    שלום שגב
    ברצוני לעניין אותך במוצר חדש על בסיס קוקוס.ביו קוקוס,
    תכונות: מעל 28 מעלות נהפך לשמן הניתן לבישול שמשאיר טעם קל של קוקוס.במידה והמוצר מתקרר, לאחר הבישול, הוא חוזר להיות מוצר הדומה למרגרינה בטעם קוקוס.המוצר משווק כמוצר רך כאשר הוא מתחת ל 28 מעלות ומתקשה מאד במקרר.
    ליצור קשר: mordy@mishmarhanegev.org.il

    IP: 192.115.191.100דווח על תגובה זו

  • 2.

    חלב קוקוס

    רחל, 23/06/08 12:54

    לא הגזמתם עם החלב קוקוס?

    IP: 212.150.237.49דווח על תגובה זו

  • 1.

    חלב קוקוס

    רחל, 23/06/08 12:54

    לא הגזמתם עם החלב קוקוס?

    IP: 212.150.237.49דווח על תגובה זו