כך תתמחו בפויקה: פילה בקר ושרימפס בקארי

למקרה שתמיד רציתם לדעת איך מבשלים בכלי הבישול הדרום האפריקאי, שף אריאל כהן ממסעדת פויקה מסביר מקרוב איך עושים זאת ועל הדרך מפרגן הסברים לגבי חיתוך נתח הבשר, התיבול וכיצד יש לטפל בו על האש (ערוץ האוכל)

nrg מעריב | 16/6/2008 11:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
Get Microsoft Silverlight
וידאו: מתכון אריאל כהן
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים