גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

פסטיבל נחלת בנימין חוזר לתל אביב, מסעדות חדשות נפתחות ועוד עדכונים מגרי חיך מהזירה הקולינרית

רוי רגב | 12/5/2008 6:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
ביום ג' ייצא לדרך פסטיבל נחלת בנימין השישי, שייערך בתל אביב. לעומת שנים קודמות, בהן התרכז הפסטיבל ברחוב נחלת בנימין הארוך וברוב המסעדות, השנה ייכללו בעניין גם כמה מסעדות הנמצאות בשכנות לרחוב. האירוע יעמוד בסימן ירוק, תוך קידום השמירה על הסביבה בישראל.
פסטיבל נחלת בנימין.
פסטיבל נחלת בנימין. צילום: יחסי ציבור


הפסטיבל מבטיח ארוחות במחיר סמלי של 25 שקל למנה, לצד משקאות אלכוהוליים במחירים מוזלים. לאחר רכישת המשקה הראשון יוכלו המבקרים לנדוד ממסעדה למסעדה עם כוס המשקה ולהמשיך לשתות במחירים מוזלים. בין המסעדות שישתתפו השנה גם בטי פורד, פביאנה, תהל, דרוקרס, אמלי רסטו-בר ובראון.

בהתאם לקונספט הנבחר, הפסטיבל יתקיים עד ל-23 במאי ויכלול השנה גם סדנאות בישול אורגני. במהלך הפסטיבל, ישתמשו המסעדות בכלים חד פעמיים מתכלים והאשפה תיועד למיחזור. בין המסעדות יוצבו דוכני הסברה בנושאי מחזור ושמירה על איכות הסביבה.

פסטיבל נחלת בנימין, תל אביב, 13-25 במאי
לחם ארז

רשת לחם ארז ממשיכה להתפתח: עכשיו היא מציעה גם שירותי קייטרינג ישראלי לאירועים. מהרשת נמסר כי מדובר בקייטרינג המבוסס על פשטות וטריות. השפים שיישלחו לאירועים יבשלו את המזון במקום ומול עיניהם של המשתתפים ואף יעשו שימוש בטאבון עצים ובגריל פחמים.

מהרשת נמסר כי מדובר בקייטרינג בוטיק (מה שמבטיח כי לא מדובר בתענוג זול) המותאם

לכל אירוע בהתאם לאופי המקום ולרצון הלקוח. על הקייטרינג אחראי שף מסעדת לחם ארז, חנן עזרן.

בין האירועים שמציע קייטרינג לחם ארז גם: אירועי לחם ישר מתנורי האפייה; אירועי קונספט – ארוחות המבוססות על קונספט מרכזי; אירועי דוכני אוכל ישראלי – כולל מנות כמו מסבחה; צלעות טלה וחצילים בוריאציות שונות; אירוע צמחוני.

קייטרינג לחם ארז, טל': 09-9559892
ניוקי כמהין, maraboo
ניוקי כמהין, maraboo יחסי ציבור

Maraboo

אזור העסקים של הבורסה ברמת-גן משתדרג בתקופה האחרונה באגף הקולינרי וכולל כעת כמה אופציות שלא מתמצות רק בקבבים או פלאפל. מסעדה חדשה שסיימה זה עתה הרצה באזור היא מסעדת "Maraboo" של השף יואב בר.

את המסעדה פתח בר יחד עם איש העסקים חיים פרנק עמשלום. תפריט המסעדה מבוסס על מטבח ים-תיכוני וישראלי ובר מספר כי מנות רבות במסעדה מושפעות ממאכלים אותם אכל כילד.

בין המנות תוכלו למצוא ניוקי כמהין עם קוקי סאן ז'ק, פטריות ופרמזן (54 שקל); טרטר פילה בקר עם ביצת שליו וסלסלת עגבניות תמר (58 שקל); רבילוי שרימפס עם חציל חרוך (48 שקל); תבשיל לחי עגל בציר בקר עם טורטליני זנב שור, ערמונים וסילאן (118 שקל) וריזוטו פירות ים (138 שקל).

Maraboo, בית עוז, רח' אבא הילל 14 רמת-גן. טל': 073-7142828

עב בשר

באזור התעשייה הדרומי פולג נפתחה החודש מסעדת בשרים חדשה, שהיא למעשה אחות של מסעדת מוסקט ממושב אודים. בעב בשר מציעים תפריט בשרים מגוון וכן תפריט עסקי בימים א' עד ה' מ-11:30 עד 16:00. התפריט העסקי כולל סלט ירקות, שתייה קלה ומנה עיקרית ב-48 שקל.

בין מנות המסעדה גם: פרגית על הגריל ברוטב פיקנטי; כבדי עוף מוקפצים עם בצל סגול וקבב טלה בסגנון ישראלי על מצע אורז.

עב בשר, המחשב 1, איזור התעשייה הדרומי פולג, נתניה. טל': 09-8859599

לה פלאנצ'ה

מסעדה חדשה עם תפריט באסקי נפתחה בתל אביב, ושמה לה פלאנצ'ה. המסעדה, שנפתחה ברחוב ירמיהו באזור הצפון הישן, היא מיזם של שי זקהיים, שניהל בעבר את מסעדת דיטה הוותיקה, והשף רוברט קלוגר שעבד במטבחיהן של מסעדות כמו רפאל, מול ים והרברט סמואל.

כצפוי, התפריט מתעתד לשקף את ההשפעות הספרדיות והצרפתיות של חבל ארץ זה ומתהדר במנות טאפאס ומנות דגים שנעשות על הפלאנצ'ה (המחבת הרותח).

בין המנות שמוגשות במקום גם מרק גספאצ'ו קלאסי (30 שקל); אנשובי כבוש וטרי עם סלט תפוחי אדמה ופלפלים (42 שקל); קלמרי ממולא בתבשיל בשר וירקות שורש (58 שקל) ונקניקייה באסקית עשויה במקום מחלקי פנים של עוף קונפי עם מח עצם (48 שקל).

לה פלאנצ'ה, ירמיהו 54 תל אביב. טל': 03-6047222­

דיטה
דיטה רענן כהן

דיטה

מסעדת דיטה הוותיקה חונכת השבוע את פתיחת עונת הקיץ. בין התאריכים 15 – 18 במאי יתארח הרכב ג'אז ברחבת המסעדה החל מהשעה 19:00 בערב. בנוסף, ימכרו במקום בירות במחיר מוזל של 16 שקל.

בנוסף לתפריט הרגיל של המסעדה, יוצג בימים אלה גם תפריט טאפאס הכולל מנות כמו שיפוד אנטריקוט על פירה בטטה (25 שקל); פטריות ממולאות בגבינת פטה בציפוי פריך (20 שקל). בנוסף, תוגש גם מנת הדגל של דיטה – קבבונים שיוגשו עם תפוחי אדמה ובצל על האש במחיר של 64 שקל.

דיטה, רוטשילד 45, תל אביב. טל': 03-5604222

ריבר
ריבר  יחסי ציבור

ריבר

רשת מסעדות הנודלס ריבר, הממוקמות בראשון לציון, רחובות ורמת-גן, מציעה מנות חדשות. כך, בימים אלה מוצעות שם גם קים-צ'ה – כרוב, גזר וכרובית מוחמצים (14 שקל); Boost לבריאות – אורז מוקפץ עם ירקות , ג'ינג'ר, טופו ובצל ירוק ברוטב מיסו (34 שקל), או מיץ גזר וג'ינג'ר (13 שקל).

ניתן להשיג בכל סניפי הרשת

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים