ברוסקטה עם עגבניות תמר ואנשובי
של מנה שטרום, רדיו רוסקו
4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 כף עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 ג'בטה (או חצי באגט) פרוס ל-8 פרוסות דקות
שמן זית למשיחה
1 צנצנת אנשובי בשמן, מסוננת
ההכנה:
1. מערבבים בקערה עגבניות, שום, בזיליקום ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2. מושחים את פרוסות הלחם בשמן זית (אפשר להיעזר במברשת למטבח) וקולים בתנור או בטוסטר אובן.
3. כאשר הפרוסות קלויות, מסדרים על כל אחת מהן רצועות של אנשובי, ועורמים תלולית של סלט עגבניות מלמעלה.
4. מסדרים את הברוסקטות בצלחת הגשה ומגישים מיד.








נא להמתין לטעינת התגובות


