גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


ברוסקטה עם עגבניות תמר ואנשובי

של מנה שטרום, רדיו רוסקו

של מנה שטרום, רדיו רוסקו | 29/4/2008 8:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 כף עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 ג'בטה (או חצי באגט) פרוס ל-8 פרוסות דקות
שמן זית למשיחה
1 צנצנת אנשובי בשמן, מסוננת

ההכנה:
1. מערבבים בקערה עגבניות, שום, בזיליקום ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2. מושחים את פרוסות הלחם בשמן זית (אפשר להיעזר במברשת למטבח) וקולים בתנור או בטוסטר אובן.
3. כאשר הפרוסות קלויות, מסדרים על כל אחת מהן רצועות של אנשובי, ועורמים תלולית של סלט עגבניות מלמעלה.
4. מסדרים את הברוסקטות בצלחת הגשה ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים