גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

בחינאווי מציעים מנגליסט עד הבית לקראת יום העצמאות, בפודארט יש תפריט אביב חדש ויש גם עוד עדכונים קולינריים מגרי חיך

רוי רגב | 28/4/2008 14:22 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מעדניות חינאווי, המתמחות בבשרים, מתחילים להיערך ליום העצמאות - חג המנגליסטים הישראלי. במסגרת ההיערכות יוצעו במקום מגוון בשרים במחירים מיוחדים וכן (שימו לב) שירות מנגליסט להשכרה. שירות המנגליסט של חינאווי יעלה לכם 860 שקל לאירוע של עד 80 איש. המחיר כולל את איש המקצוע והציוד אך לא את הבשר.

הבשרים שיוצאו במקום לקראת החג כוללים גם: קבבים מתובלים (50 שקל); סטייק סינטה המיושן שלושה שבועות (80 שקל לקילו); סטייק פורטר האוס (112 שקל לקילו); שיפודי פרגיות (56 שקל לקילו); כנפיים (18 שקל לקילו) ומגוון סלטים במחירים של 28 עד 35 שקל לקילו.

חינאווי, יפת 180 יפו. טל': 03-5067421/5 ; רודנסקי 5 רמת אביב החדשה, מרכז מיניקן, טל': 03-6997878; אהרון בקר 8, תל ברוך צפון. טל': 1-700-505-507
רביולי בפודארט. צילום: יחסי ציבור
רביולי בפודארט. צילום: יחסי ציבור יחצ
פודארט

לקראת האביב, החליטו במסעדת פוד-ארט התל אביבית לרענן את התפריט. מהמסעדה נמסר כי השף עומר מילר בחר לבנות את התפריט החדש מחומרי גלם מקומיים וטעמים עונתיים. הארוחות יוגשו במסגרת ארוחות הצהריים העסקיות בימים ראשון עד חמישי בין 12:00 ל-15:30

(89 שקל לעסקית).

בין המנות החדשות גם: סלט ברווז חם עם תפוחי אדמה אפויים; סלמון נורווגי כבוש קלות על מצע של קרם פרש; רביולי ממולא בגבינת עיזים; טאג'ין קציצות טלה וחצילים שרופים על סלט מנגולד ושרימפס וקלמארי עשויים על פחמים.

פודארט, שדרות שאול המלך 23, תל אביב (מתחם המשכן לאומנויות הבמה). טל': 03-6950957
משק ברזילי. צילום: אלי דסה
משק ברזילי. צילום: אלי דסה אלי דסה

משק ברזילי

מסעדת משק ברזילי, המשלבת בתחומה גם חנות אורגנית, מציעה תפריט אביבי חדש. מהמקום נמסר כי מדובר במנות בריאות ובתפריט המבוסס על חומרי גלם אורגניים.

בין המנות תוכלו למצוא גם ארוחות בוקר עשירות עד השעה 12:00 וארוחות ילדים. בין המנות בתפריט החדש גם: סלט קיץ – עלים ירוקים, פרי עונתי, נבטים ושקדים (40 שקל); סלט אורז אדום וירקות קלויים ברוטב ויניגרט ובלסמי בליווי לחם הבית (48 שקל); קרפצ'יו טופו במיסו בתוספת סלט נבטים ואצות (22 שקל) והמבורגר טופו שיטאקי עם ירקות מאודים, סלט אינדונזי וטחינה מיסו (56 שקל).

משק ברזילי, בכניסה למושב ירקונה. טל': 09-7453935

באו. צילום: יחסי ציבור
באו. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

BAO

קובי בנדלק ועופר אלמליח, קברניטי המרקיה "Zuppa", מתאימים עצמם בימים אלה למזג האוויר הקיצי. תכירו את "BAO", מסעדת דים סאם שתגיש מדי יום 4-5 מנות דים סאם מתחלפות (מתוך עשרים מנות).

המנות מוגשות בקומבינציות משתנות, כאשר 3 גיוזות יעלו לכם 28 שקל, 2 באו (דים סאם גדול מבצק שמרים) יחד עם שלוש גיוזות נוספות יעלו לכם 30 שקל ושלוש יחידות באו מתומחרות ב-28 שקל.

טעמי הגיוזות והדים סאם כוללים גם: אווז קונפי ומנגולד; עוף ג'ינג'ר כבוש וכוסברה; שרימפס עגבניות וזיתים ופלפלים. קחו בחשבון, אגב, שמספר מקומות הישיבה מצומצם, אך ניתן להזמין במקום או לקחת הביתה.

BAO, אבן גבירול 138 תל אביב. טל': 03-6020291

הטרקלין. צילום: יחסי ציבור
הטרקלין. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

הטרקלין

לקראת חגיגות השישים, החליטו במסעדת טרקלין לפצוח בחגיגות בשר. מתחילת מאי תיערך שם ארוחת טעימות המורכבת משבע מנות בשר שונות בליווי הסברים.

הארוחה תכלול מנות כגון שקדי עגל על בורגול ערבי; ברזאולה , קרפצ'יו, מדליוני ראמפ סטייק (שייטל) ונתח קצבים צלוי על שיפוד (137 שקל לסועד).

בנוסף, יקיים השף משה יוחנן סדנת קצבים ביום ב', 5 במאי, אשר תכלול הסברים על אזורי הבקר והנתחים, ההבדל בין גריל פחמים לגריל גז וצורה נכונה של עשיית הבשרים. הסדנא תלווה בארוחת הבשרים לצד קברנה סוביניון או מרלו (180 שקל לאדם). 

הטרקלין, נחלת בנימין 41, תל-אביב. טל': 03-5660013

מרמורק. צילום: יחסי ציבור
מרמורק. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

מרמורק

מסעדת מרמורק התל אביבית מציעה תפריט ברוח אוסטרית הכוללת, כמובן, את השניצל המסורתי ובירות אוסטריות. מהמקום נמסר כי החליטו להמשיך במוטיב הבירות האירופאיות לאחר הצלחת תפריט הבירות הבלגיות שהגישו זה מכבר במקום.

בין השניצלים שמוצעים תמצאו גם שניצל קלאסי (43 שקל), שניצל וינאי מסינטה (62 שקל) ושניצל וינאי לבן (49 שקל).

בין הבירות  - ציפפר אורגינל, בירת לאגר וינאית (17 שקל); גוסר דארק, בירת לאגר כהה (29 שקל) ואדלוויס, בירת חיטה עשירה (28 שקל).

מרמורק, מרמורק 10 תל אביב. טל': 03-6850194

הוטרס. צילום: יחסי ציבור
הוטרס. צילום: יחסי ציבור יחצ

הוטרס

והפעם, בפינת הטיגון העמוק: הדיינר הנתנייתי בעל המלצריות המצודדות מצרף טעם נוסף למבחר מנות כנפי העוף במקום – צ'ילי הדרים. הטעם החדש מצטרף לחמשת הטעמים הקיימים – עדין, מדיום, חריף, אש והצילו.

הכנפיים בהוטרס מגיעות בציפוי קריספי או ללא ציפוי ובשלושה גדלים: 10 כנפיים יעלו לכם 30 שקל; 20 ב-56 שקל ו-50 ב-136 שקל. מדי יום שני תוכלו ליהנות ממבצע כנפיים מיוחד במקום בו כל כנף תעלה לכם שני שקלים בלבד, לאחר שתזמינו עשר כנפיים או יותר.

הוטרס, גיבורי ישראל 17, נתניה. טל': 09-8353736

Gusto

הפיצרייה המשובחת המתמחה רק במשלוחים מוסיפה פיצות חדשות לתפריט.

השף שי דובלרו רקח פיצות כגון צ'וריסו קולרדו – בתוספת נקניקיות צ'וריסוס צרובות בגריל, פלפל אדום וטפנד; ז'מבון קיווי – בתוספת של פרוסות שינקן וביצת עין ופנצ'טה פטריות בתוספת נתחי בייקון ופטריות שמפניון ופורטבלו (87 שקל למשפחתית, 68 שקל לזוגית).

בנוסף, תוכלו כעת להוסיף לפיצה שלכם גם נקניק חד מסוג סלמינו פיקנטה (12 שקל).

Gusto, הנציב 36 , תל אביב. טל': 03-6093515

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים