פסטה שמנת ומנגולד
של ניר צוק, קורדיליה
מעט שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1/2 ק"ג מנגולד קצוץ
2 מכלי שמנת מתוקה
1 כפית גרידת לימון
חבילת פסטה (איזו שאוהבים), מבושלת לפי הוראות היצרן
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
ההכנה:
1. מחממים בסיר שטוח שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ.
2. מוסיפים את המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות.
3. מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש קטנה כחמש דקות לצמצום הרוטב.
4. מתבלים את הרוטב בגרידת לימון, במלח, בפלפל שחור ובאגוז מוסקט.
5. מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב.
6. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מעל.