גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פסטה שמנת ומנגולד

של ניר צוק, קורדיליה

של ניר צוק, קורדיליה | 10/3/2008 8:12 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים ל-6 מנות:
מעט שמן זית
4 שיני שום קצוצות
1/2 ק"ג מנגולד קצוץ
2 מכלי שמנת מתוקה
1 כפית גרידת לימון
חבילת פסטה (איזו שאוהבים), מבושלת לפי הוראות היצרן
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל ואגוז מוסקט

ההכנה:
1. מחממים בסיר שטוח שמן זית ומטגנים קלות את השום הקצוץ.
2. מוסיפים את המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות.
3. מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש קטנה כחמש דקות לצמצום הרוטב.
4. מתבלים את הרוטב בגרידת לימון, במלח, בפלפל שחור ובאגוז מוסקט.
5. מוסיפים את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב.
6. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מעל.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים