• 3.

    אני חושבת שתמיד משתמשים רק בחלק הירוק

    בשלנית, 10/03/08 17:27

    חבל שניר צוק לא מקפיד בפרטים !

    • השתמשתי אתמול בשני החלקים (ירוק ולבן) ויצא פיצוץ

      דפנה, 11/03/08 12:06

      מתכון מעולה. הכנסתי קצת יותר שום ממה שכתוב (6-7 ראשים קצוצים במקום 4) וקצת יותר גרידת לימון.
      באמת טעים ועם כוס יין אדום (לא אוהבת לבן), היה תענוג.

  • 2.

    פסטה שמנת ומנגולד

    ליאורה, 10/03/08 11:19

    מה זה מנגולד?

    • ממשפחת הסלק, ירק נהדר. חפשי ב"גוגל" כדי למצוא תמונה

      דפנה, 10/03/08 13:20

      על מנת שתוכלי לזהות בסופר (זה מה שאני עשיתי) :)

  • 1.

    שאלה לגבי המנגולד - כמה יחידות בערך זה חצי ק"ג

    דפנה, 10/03/08 10:07

    הכוונה לגודל "ממוצע" של מנגולד והאם בבישול משתמשים רק בחלק הלבן?

    • לפי התמונה משתמשים גם בעלים - ירוק (ל''ת)

      אפרת, 10/03/08 12:08

      • תודה ואת צודקת, הייתי קצת מעופפת ולא שמתי לב :) (ל''ת)

        דפנה, 10/03/08 13:19