נשנושי מסעדנות
לקיוטו סלסה יש תפריט סושי חדש, Tike הטורקית סוגרת את הסניף התל אביבי, ברעננה נפתחות מסעדות חדשות ועוד ניוז קולינרי מהזירה המקומית
בין מנות התפריט החדש גם: סלמון אוצי סושי – רול סלמון גדול. למרבה ההפתעה, מגיע הרול של קיוטו בצורת מלבן והוא מחולק לשבע יחידות, בשונה לרולים הרגילים של קיוטו, הכוללים שלוש או שש יחידות בלבד. ברול תמצאו כמובן אורז, טונה אדומה, אבוקדו, פטריות שיטאקי, סלמון ואיקרה (57 שקל).
מנה חדשה נוספת היא מאקי כפול ירוק – הכולל שני סוגי דגים, טונה ומעט מיונז. מעל מונחות ביצי אביקו ירוקות (54 שקל).
קיוטו סלסה, מונטיפיורי 31, תל אביב. טל': 5661234- 03
מסעדת הפעמון, שממוקמת באזור הפסטורלי של עמק האלה, מציעה בימים אלה תפריט עסקי חדש. התפריט יוגש מיום א' עד ה', בין השעות 12:00 ל-17:00.
התפריט כולל פתיח של פוקצ'ה חמה בליווי מטבלים; מנה ראשונה לבחירה - מרק, סלט או חצי בלאדי; מנה עיקרית הכוללת תוספת של צ'יפס או ירקות מאודים. לצד הארוחה תוכלו לבחור בין שתייה
מחירה של הארוחה תלוי במנה העיקרית, ותמורת 59 שקל תמצאו מנות כמו: המבורגר בקר, 300 גרם, מגיע בתוספת בצל ורוטב ברביקיו או קבב עם חציל בלאדי וסטייק עוף.
בגזרת 69 שקל תמצאו כבד עוף ברוטב סילאן; סטייק אנטרקוט מיושן במשקל 300 גרם ברוטב חרדל ועשבי תיבול ופילה סלמון.
הפעמון, גבעת ישעיהו, צומת שריגים, עמק האלה. טל': 02-9951944

המסעדה הטורקית Tike, לה סניף בתל אביב ובהרצליה, סוגרת את הסניף באבן גבירול בסוף החודש. אנשי המסעדה מוסרים כי סניף זה יעבור למיקום אחר בעיר. עוד הם מבטיחים כי המיקום החדש יהיה שקט יותר ואינטימי. המעבר יערך עוד השנה. הסניף בהרצליה ימשיך לפעול כרגיל.
Tike, אבן גבירול 74, תל אביב. טל': 03-6965315

בפאפאס הכריזו על מסורת חדשה לימי ו' בצהריים, המכונה "שישוק". המסעדה, הממוקמת בקרבת שוק הכרמל התל אביבי, מציעה צהריים של מוזיקה ומבצעים לצד משקאות אלכוהוליים ומנות מהמטבח האיטלקי. ההפנינג יחל בכל שישי מ- 12:00 בצהריים.
המבצע האלכוהולי כולל את יין הבית ב- 49 שקל ושתי בירות פרוני איטלקיות במחיר אחת (18 שקל). בין המנות שיוגשו במקום בשישי: ארוחת בוקר עם ביצים ובייקון (39 שקל); פיצה פירות ים (46 שקל) ופיצה צמחונית עם ירקות שוק (39 שקל).
פאפאס, הלל הזקן 12, תל אביב. טל': 03-5107373

בימים אלה תוכלו למצוא בסניפי רשת לחם ארז ברחבי הארץ סדרת סלטים אורגניים חדשה, הכוללת שלושה מוצרים למריחה. על המוצרים מפקחת החברה הבינלאומית לפיקוח על תוצרת אורגנית – אגריאור. כך, תוכלו למצוא את חומוס אקסטרה (סלט חומוס גב עם צנוברים, לימון ושמן זית 16 שקל ל-200 ג'); חצילים אקסטרה (חצילים עם פלפלים קלויים, 18 שקל ל-200 ג'); עגבניות אקסטרה (200 ג' ב-20 שקל).
לחם ארז, ניתן להשיג סניפי הרשת ברחבי הארץ

מסעדת השקד התל אביבית מציעה בימים אלה ארוחת שרצים במחיר סמלי. מהמסעדה נמסר כי בתקופה הקרובה תגיש המסעדה ארוחת שרימפס הכוללת גם: מנות פתיחה; לחמים; מנת שרימפס עיקרית ותוספת לבחירה (88 שקל).
בין מנות השרימפס שיוגשו במסעדה גם: קלאסיקה בצורת שרימפס בשום, חמאה ויין; שרימפס ים תיכוני; שרימפס מוקפץ עם ירקות חורף ושרימפס בכיסוני שומשום. משקד נמסר כי מומלץ להזמין מקום מראש.
השקד, חשמונאים 90, תל אביב. טל': 03-5610546

מבצע חדש לחובבי הגבינות האקזוטיות. במעדנייה הממוקמת במסעדת לה קרפ ז'קוב שבמושב בן עמי, מעניקה בימים אלה הנחה של 10 אחוז על קניה מעל 100 שקל. בין הגבינות שכלולות במבצע גם: שובייר ומומבסייה הצרפתיות, פרמז'ן איטלקי, קצ'וטה אגוזים ופטה כבשים.
לה קרפ, מושב בן עמי. טל': 04-9520299
מסעדת טרבין מהרצליה מציעה תפריט עסקים חדש, בימי ראשון עד חמישי בים השעות 12:00 עד 17:00. התפריט החדש כולל מנה ראשונה ועיקרית לבחירה ושתייה, כאשר המחיר נקבע לפי המנה העיקרית.
בין מנות התפריט החדש גם: המבורגר עגל על הגריל בתוספ צ'יפס (55 שקל); פילה סלמון על הפלנצ'ה עם סלסלת עגבניות וכוסברה (68 שקל); נודלס עוף וירקות (49 שקל).
טרבין, ברקת 5, הרצליה. טל': 9562117- 03

עוד ברעננה: אדיסון מחליפה שף ותפריט. בימים אלה חדר למקום שף טל הרשקוביץ (אקס קפה נואר וסבסטיאן) יחד עם המנות הבאות: סביצ'ה דג עם ירקות עם קוויאר אדום (42 שקל); שרימפס במטבל יוגורט צ'ילי מתוק וגבינת פטה (38 שקל); סלט קיסר עם עוף ופרמז'ן (51 שקל).
בגזרת העיקריות יוצעו שם שיפודי פילה בקר בקרם בצלי שאלוט ומח עצם על מצע פירה דיז'יון (102 שקל); תערובת פירות ים עם ניוקי מטוגן ברוטב שום, חמאה ויין לבן (79 שקל); סקלופיני חזה עוף ברוטב אלי-אוליו ושקדים מוגש עם פירה (56 שקל); קבב טלה עם צנוברים בתוספת טחינה וצ'יפס (59 שקל).
אדיסון, אחוזה 282, רעננה. טל': 09-7743131