גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי ראש השנה

מארוחות חג במסעדות דרך משלוחי אוכל יהודי ועד לתפריטים מיוחדים לספטמבר, הנה לא מעט אפשרויות מגרות חיך שיעסיקו אתכם בחג

דנה שוופי | 10/9/2007 8:24 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צימעס, המסעדה המזרח אירופאית הוותיקה, מציעה לכם מבחר גדול של מנות טייק אווי מוכנות בכדי שלא תקרסו מעומס ההכנות לחג, חלילה. בעלת המסעדה, רבקה רוזנבלוט, תציע את עזרתה בבניית תפריט שמותאם להעדפות ולתקציב, ותצייד את הלקוחות בהוראות חימום מדויקות.

בתפריט של רוזנבלוט אפשר למצוא גפילטע פיש (23 שקל ליחידה), כבד קצוץ (104 שקל לקילו), רגל קרושה (17 שקל ליחידה), דג כבוש (80 שקל לקילו), קישקע (110 שקל לקילו), מרק עוף עם כיסונים (16 שקל למנה), בורשט (15 שקל למנה) ועוד.

צימעס, משכית 27, בית קורקס, א.ת. הרצליה פיתוח. טל': 09-9561144
בליני. צילום: יחסי ציבור
בליני. צילום: יחסי ציבור יחצ
בליני

בבליני ארגנו ארוחת חג זוגית על טהרת הבשרים. במהלך הערב יוגשו למנה ראשונה סלט אנדיב עם קרם גורגונזולה, תפוחים וסילאן סומסום.

למנה עיקרית יוצע מיקס גריל עם שני מקלות קבב וקינמון, סטייק פרגיות במרינדת שום

ודבש, צלעות טלה, שיפוד כבד וסטייק סינטה. לצד הבשרים יוגשו ירקות גריל ותפו"א ברוטב חרדל, וקפה או יין אדום לבחירה. ולקינוח, צפו לבצק פילו ממולא בתפוחים וצימוקים עם רוטב וניל וויסקי (159 שקל לזוג).

בליני, יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב. טל': 03-5178486
טימין. צילום: יחסי ציבור
טימין. צילום: יחסי ציבור יחצ

טימין

במסעדת טימין, הממוקמת במצפה שלום שבכפר חרוב, מציעים ארוחת ערב חג חגיגית שתתחיל בשעה 18:00 ותימשך עד אחרון הסועדים. הארוחה כוללת מנת לחם, מנה ראשונה, עיקרית, קינוח, כוס יין אדום מיקבי רמת הגולן ושתייה קלה וחמה.

בין המנות הראשונות יוגשו כבדי עוף במשרה יין אדום על מצע פירות יער ועלים, רצועות חציל קלויות בסילאן ורוטב סויה. בין העיקריות תמצאו בשרים על הגריל עם תפוחי אדמה ותפרחת ברוקולי; סטייק פרגיות מגולגל במילוי ירקות שורש בתוספת פירה סלק ברוטב שזיפי בר ועוד. יש להזמין מקומות מראש (200 שקל לסועד).

טימין, כפר חרוב. טל': 04-6735135

סנדר. צילום: יחסי ציבור
סנדר. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

סנדר

באחת המסעדות הכי ותיקות בדרום תל אביב תוכלו, כמדי שנה, להזמין מטעמי חג ולקחת אותם הביתה.

התפריט מציע מגוון של מנות ראשונות ב- 20 שקל: גפילטע פיש, ראש קרפיון ממולא, כבד קצוץ, רגל קרושה פיקנטית, מרק עוף עם קרפעלך ממולא בבשר עגל, קישקע מסורתי עם רוטב צלי בקר ועוד.

מנות עיקריות ב- 50 שקל: לשון עגל עם פטריות, בשר כתף בקר ברוטב פטריות, כרעי עוף בתנור עם פירות יבשים ועוד; העיקריות מלוות בתוספות כמו כרוב מאודה, תפוחי אדמה בנוסח פולני, פתיתים ועוד.

סנדר, לוינסקי 54, תל אביב. טל': 03-5371872

קופי בין. צילום: יחסי ציבור
קופי בין. צילום: יחסי ציבור יחצ

The Coffee Bean & Tea Leaf

לקראת החג משתפת רשת הקופי בין פעולה עם "זר מתוק" בחבילות מתנה אותן ניתן לרכוש בסניפי הרשת. החבילה הראשונה - "חג אדנית" - כוללת אריזת קפה (454 גר'), שני ספלי קפוצ'ינו, תחתיות, זר מתוק וצבעוני של ממתקים ואדנית (160 שקל); השנייה, "חג סלסלה", כוללת אריזת קפה (454 גר'), ארבעה ספלי קפוצ'ינו ותחתיות, אריזת צ'אי, מקינטה, זר מתוק צבעוני של ממתקים ואדנית (260 שקל).

The Coffee Bean & Tea Leaf, כל סניפי הרשת

ד
ד"ר לק. צילום: יחסי ציבור יחצ

ד"ר לק

לרגל תקופת החגים חונכת רשת ד"ר לק שני טעמים חדשים של גלידה: גלידת שמנת עם שוקולד לבן ודובדבנים טבעיים ושמנת עם פיסות תפוז סיני ממותק. שתי הגלידות החדשות מכילות 8 אחוז שומן (כדור: 9 שקל, חצי ק"ג: 31.90 שקל).

ד"ר לק, כל סניפי הרשת

מימה

גם במסעדת מימה יהיה ניתן לקחת הביתה מבחר של מנות חג, עליהן אחראי השף אורי וקסלר.

בתפריט תמצאו כבד קצוץ (110 שקל לקילו); פטה כבד עוף (150 שקל לתבנית); גפילטע פיש (8 שקל ליחידה); מרק עוף צח (18 שקל לליטר); קניידלך (1 שקל ליחידה); חזרת (8 שקל); צלי בקר (18 שקל למנה), שוקי אווז (25 שקל), אוסובוקו בקר (70 שקל לקילו), ממולאים (10 שקל ליחידה), שטרודל תפוח עץ (30 שקל) ועוד.

מימה, החרושת 40, רעננה. טל': 09-7418766­

מומה. צילום:יחסי ציבור
מומה. צילום:יחסי ציבור יחצ

מומה

המסעדה האשדודית תציע בחג מבחר של מנות על טהרת הדבש, הסילאן והתפוחים: סלט עוף קריספי עם עלי חסה ובייבי בשילוב נתחי עוף צלויים, פלפלים וקרוטוני טורטיה קראנצ' ברוטב דבש וגרגירי חרדל (45 שקל)        נתחי פרגיות צלויים בגריל ברוטב סילאן ויין אדום בשילוב תמרים בניחוח אניס ותפודים קראנצ' (52 שקל) וקרמבל תפוחים - תפוחי עץ מוקפצים בקרמל וניחוח וניל בציפוי פירורי עוגה פריכים (26 שקל).

מומה, ז'בוטינסקי 43, מתחם סטאר סנטר, אשדוד. טל': 08-8520200

גספאצ'ו. צילום: יחסי ציבור
גספאצ'ו. צילום: יחסי ציבור יחצ

גספאצ'ו

מסעדת השף של גיא פרץ מציעה מספר מנות מיוחדות לכבוד השנה החדשה: פסטייה מרוקאית - מאפה מתקתק במלית נתחי פרגיות בתיבול הל, קינמון וג'ינג'ר בשילוב אגוזים, שקדים וצימוקים על ריבת שאלוט וברנדי (34 שקל); פילה סלמון "מזרח ומערב"- נתח סלמון נורווגי צרוב בגריל במרינדת טריאקי וג'ינג'ר, מוגש בליווי פירה שורשים עונתי (47 שקל), וברולה קוקוס- קרם קוקוס חמים בציפוי קרמל שביר ופלחי בננה (29 שקל).

גספאצ'ו, מלון הולידיי אין, אשקלון. טל': 08-6748886 

הבית של הראל. צילום: יחסי ציבור
הבית של הראל. צילום: יחסי ציבור יחצ

הבית של הראל

השף הראל מלמד עמל על ארוחת חג (לא כל כך כשרה, אגב) שכוללת יין, שתייה קלה, פתיח, מנה ראשונה, ביניים, מנה עיקרית וקינוח.

בין המנות הראשונות לבחירה - רביולי עגבניות בחמאת שמנת ומרווה, רביולי שרימפס עטוף בחמאת עגבניות מיובשות, רביולי פירה קצ'וטה בקרם שמנת סלק; בין מנות הביניים יוצעו לבחירה- ביסק סרטנים עם סרטנים, שרימפס וקלמרי או שרימפס ברוטב קוקוס.

בשלב המנות העיקריות תוכלו לבחור בין סינטה 350 גר' מיושנת על רוגולה וקפונטה, פילה דניס בתאנים וחמאת עגבניות תמר, פילה לבן ממולא בפירות יבשים וגבינת עיזים (250 שקל לסועד).

הבית של הראל, מושב נטעים. טל': 052-5633888

חבש
חבש יחסי ציבור

חבש

במסעדה האתיופית יציינו גם את ראש השנה העברי ב-15 בספטמבר וגם את המילניום האתיופי ב-12 בספטמבר. לכבוד שני המאורעות יגיעו למקום צוות זמרים ורקדנים מסורתיים וגם יוגש תפריט מיוחד.


בין המנות שיוגשו בחגים: עלי סלק, בשר ראש כבש, תבשיל דלעת, מנת חלקי פנים של כבש מוקפצים עם פלפלים בצל ותערובת תבלינים אתיופית, לצד לחם אינג'רה. לקינוח יהיה מאפה אנגוצ'ה עם דבש לטבילה, קפה שחור מתובלן וטאג'- ליקר דבש מתוצרת עצמית. מומלץ להזמין מקום מראש (129 שקל לסועד).

חבש, אלנבי 2, תל אביב. טל': 077-2100181

אינדירה. צילום: יחסי ציבור
אינדירה. צילום: יחסי ציבור צילום: יחסי ציבור

אינדירה

בערב החג תשנה המסעדה ההודית את פניה ותציע שולחן חג כהלכה עם ארוחה יהודית מסורתית. במהלך הערב יוגשו מרק קניידלעך, דאל עדשים, גפילטע פיש, כבד קצוץ, פלטת מתאבנים, פלטת מיקס בשרים עם 3 תוספות, קינוח פרפה גלידה ועוד.

כל סועד יקבל גם יין הבית, שתייה קלה ויין תירוש ללא הגבלה (180 שקל לסועד, 90 שקל לילדים מתחת לגיל 10).

אינדירה, שד' שאול המלך 4, תל אביב. טל': 03-6954437

פויקה. צילום: יחסי ציבור
פויקה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

פויקה

במסעדה האפריקאית שבמתחם נגה ביפו יצר השף אריאל כהן ארוחות ראש שנה בסגנון אפריקאי. אלה יוגשו במהלך כל חודש ספטמבר.

ארוחת סמי לייט על הבר כוללת סלט פויקה, מוזמביקה (שרימפס וקלמארי על מחבת עם רימונים ויין), מלוואי גולד (צלעות טלה עם חציל מעושן וכבד טלה בזיגוג תאנים ורום, ועוגת שוקולד חמה,169 שקל לזוג); ארוחת צ'לנג' חג כוללת פילה ברום, מוזמביקה, צ'לנג' 500 גר' / 1000 גר' ברוטב צ'אטני תפוח בדבש  וירקות מעושנים, ועוגת שוקולד חמה (198 שקל לחצי קילו, 298 שקל לקילו).

פויקה, תרצה 14, יפו. טל': 03-6814622­

איזדורה. צילום: יחסי ציבור
איזדורה. צילום: יחסי ציבור דניאל לילה

איזדורה

שף בני אשכנזי ממסעדת איזדורה הכין מספר של מנות המבוססות על תפוח בדבש: אוסבוקו לבן בזיגוג סויה וסילאן על פולנטה טרייה (72 שקל); ספריבס במרינדת דבש, שום וצ'ילי על מצע תבשיל בטטות ופטריות (85 שקל)      פילה סלמון בצריבה על הגריל בחמאת חרדל דיז'ון ודבש על שעועית ירוקה, אפונה ונענע (78 שקל); קרמבל תפוחים וקרם גבינת מסקרפונה מתוקה (35 שקל) וקינוח ללא סוכר- עוגיות שקדים בליווי גלידת שוקולד וניל, תפוח עץ ובננות (35 שקל).

איזדורה, הכרמל 20, מתחם גן העיר, ראשון לציון. טל': 03-9665353

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים