מרקיז ג'אנדויה
של גיא פרץ, מסעדת גספאצ'ו
4 חלמונים
50 סמ"ק סירופ סוכר (ניתן לרכוש בכל חנות המתמחה במוצרי אפייה)
100 גרם שוקולד מריר בלגי 60 אחוז מוצקי קקאו
160 גרם שמנת מתוקה
2 כפות מחית נוגט (מחית אגוזים מסוכרים, ניתן לרכוש בכל חנות המתמחה במוצרי אפייה)
4 כפות אגוזי לוז שלמים, קלופים קלויים
תבנית אינגליש קייק
ההכנה:
1. טורפים את החלמונים תוך כדי הוספת הסירופ.
2. מחממים את השמנת וממיסים פנימה את השוקולד (לא להביא לרתיחה).
3. מקפלים את כל החומרים יחדיו.
4. יוצקים לתבנית אינגליש קייק ומקררים למשך לילה במקרר.
5. מוציאים מהתבנית, פורסים באמצעות סכין חמה ומגישים עם סורבה פירות יער.
יש לכם שאלה לגבי המתכון? שלחו לנו מייל והשף ישיב בשמחה