גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מג'דרה עם קינואה, בורגול ועדשים

של אורנית שחל-נוביץ', החומוסיה של אורנית

nrg מעריב | 13/3/2007 8:50 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1 כוס קינואה
400 ג' בורגול גרוס בינוני
1 כוס עדשים ירוקות
מעט שמן זית
2 בצלים
5 שיני שום קצוצות
כמון, כורכום, מלח, פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
מים

ההכנה:
1. מבשלים כוס קינואה עם שתי כוסות מים במשך 15 דקות ומעבירים למסננת.
2. מבשלים 400 ג' בורגול גרוס בינוני, מניחים בקערת נירוסטה ומשרים כשעתיים עד שכל הנוזלים נספגים (ניתן להוסיף מים במידת הצורך).
3. מעבירים למסננת, שוטפים במים קרים וסוחטים היטב את כל המים שנשארים.
4. מבשלים בסיר נפרד עם מים כוס עדשים ירוקות עד לריכוך (לא יותר מדי), מסננים ושוטפים.
5. מטגנים בסיר (על בסיס שמן זית) שני בצלים חתוכים לטבעות.
6. כשהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים חמש שיני שום קצוצות ואת התבלינים.
7.  כשהתערובת מזהיבה (שימו לב שהשום לא נשרף) והבצל משחים, מוסיפים את העדשים, הקינואה והברגול, מוסיפים תבלינים לפי הטעם.

ההגשה:
מסדרים את התבשיל על הצלחת ומפזרים מעל יוגורט או טחינה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים