• 2.

    הצעות לשיפור

    יותר טעים וקל, 15/04/07 23:02

    הרעיון הבסיסי טוב אבל שדרגתי אותו בכמה צורות:
    א. ההתעסקות עם הבורגול ארוכה ומיותרת. במקום זה השתמשתי בקוסקוס, אבל מחיטה מלאה, כי לקוסקוס גם כך אין ערך תזונתי. אולי הבורגול בצורה שמתוארת במתכון הוא בעל ערך תזונתי יותר גבוה, אבל הקוסקוס הוא פתרון אם אין זמן לשבת שעות במטבח.
    ב. הכמות במתכון היא עצומה. אם לא צריך להאכיל גדוד, מספיקה כוס עדשים ומקסימום שני שליש חבילת קוסקוס של 350 גרם. מי שלא אוהב קינואה יכול לוותר עליה במתכון זה. קינואה יחד עם בורגול או קוסקוס זה קצת יותר מדי.
    ג. הוספתי קארי כאחד התבלינים.
    ד. בישלתי את העדשים עם תבלינים כדי שיספגו משהו בעת הבישול. אבל אסור לבשל עדשים עם מלח אז לא הכנסתי בשלב הזה את הכמון, שכולל גם מלח (לפחות בתבלין שהיה אצלי).

  • 1.

    מבשלים את הבורגול או רק משרים במים? (ל''ת)

    אלכס, 13/03/07 11:03