גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק בשר תימני

של הבאגסי ביסטרו בר

NRG מעריב | 2/11/2006 7:54 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
חצי קילו כתף בקר חתוך לקוביות
2 בצלים לבנים חתוכים גס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 עגבניות מגורדות
2 שיני שום
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1.5 כפות חוויאג' למרק
חצי כף כורכום
חצי כף כמון
רבע ליטר ציר בקר
כף כוסברה יבשה טחונה
כף שמן זית

ההכנה:
1. מטגנים את שיני השום והבצל טיגון קל בסיר עם שמן זית.
2. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
3. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.
4. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוויאג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים.
5. מוסיפים את תפוחי האדמה, חצי ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.
6. מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים