נשנושי מסעדנות
תפריטים חדשים, מנות חורף ושאר ירקות. מקבץ חדשות מעורר מהגזרה הקולינרית
לכבוד הסתיו, משיקים ב"פורלין" פסטיבל מולים, בניצוחו של השף אמיר מרקוביץ'. בתפריט: מנות ראשונות כמרק דגים, מולים "פופאי", מוקרמים בתרד ובייקון או שרימפס, מולים וקלמרי פיקנטיים. בעיקריות: סיר מולים עם צ'יפס במגוון רטבים (פרובנסאל;
פורלין, פרישמן 10, תל אביב. טל': 03 - 5222664

גלידריית אייסברג מכריזה על שבוע בסימן שוקולד. מה – 26 לאוקטובר ולמשך שבוע ימים יציגו שם 12 טעמי וסוגי גלידות שוקולד חדשים. הנה כמה מהמעניינים יותר: נוצ'ולה - גלידה איטלקית בטעם שוקולד ואגוזים;Triple mint chocolate, עם נענע, מנטה וסוכריות מנטה; שוקולד לבן עם פרלין ופירות יער; גלידה אמריקאית עם שוקולד חלב, דובדבנים ופקאן; סטרצ'יטלה איטלקית - גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד וגלידת שוקולד וצ'ילי מקסיקנית. בגזרת הקינוחים יוצעו מנות כמו עוגת שוקולד חמה עם פאדג' (31 שקל), גלידת שוקולד מריר עם קציפת שוקולד לבן בין שכבות מרנג (32 שקל) ועוד.
אייסברג, בן יהודה 108, תל אביב. טל': 03 - 5225025

תפריט ערב חדש במסעדת דים – סאם. בתפריט: פתיח של ירקות כבושים, ראשונה לבחירה מבין אגרול ירקות, מרק וון טון, פולי סויה (אדממה) מאודים, קלמרי ממולא בתרד, פלפל אדום ובצל או טייגר שרימפס בציפוי טמפורה. עיקרית לבחירה: שתי מנות דים סאם או שתי מנות סושי, פתאי או נודלס. בין הקינוחים לבחירה: באו שוקולד בקרמל תפוזים, טפיוקה בחלב קוקוס וליצ'י או כדורי בצק אורז ממולאים בערמונים וחמאת בוטנים. מחיר הארוחה: 79 שקל.
דים - סאם, אלנבי 120, תל אביב. טל': 03 - 5604341

במסעדת "עד העצם" מרעננים את התפריט ומתחילים למכור את הרטבים שמכינים במסעדה לקהל הרחב. מעתה יהיה ניתן להשיג באופן מסודר את רוטב הוויניגרט, רוטב הברביקיו (שמגיע גם בגרסה חריפה) ואת רוטב הטריאקי של המסעדה בסניפי "טיב טעם", "שופרסל" ובמעדניות שונות (15 – 20 שקל).
במקביל, עכשיו מציעים שם שני סוגי ארוחות המבוססים על נתחי טי - בון: "T – Bone" ו – "NY Steak". לארוחות מתווסף סלט, וניתן לבחור תוספת - צ'יפס, שעועית מוקפצת בחמאת שום, אורז בסמטי, פירה או תפוח אדמה אפוי.
בגזרת הטי – בון מציעים מנת בקר (500 – 700 ג', 130 – 182 שקל) ומנת טלה, האחרונה מורכבת מחמישה נתחים קטנים שעשויים על הגריל עם מלח גס (350 ג', 96 שקל). מנת ה – NY Steak היא סינטה שיושנה עד העצם ונצלתה על הגריל (24 שקל ל – 100 ג').
והנה עוד כמה מנות חדשות: לראשונות נוספה מנה של חציל שלם קלוף וקלוי המוגש עם טחינה גולמית ושמן זית (29 שקל); לעיקריות נוספה מנה מתחלפת של פילה בורי, מוסר או מושט על הגריל בשמן זית, שום ולימון על מצע של אפונה בצ'ילי, שום ונענע (81 שקל); ולקינוחים נוספו פרפה חלבה (31 שקל), מוס בננה (32 שקל) וגם ולרונה רויאל (33 שקל).
עד העצם, שדרות אבא אבן פינת משכית (בנין מרכזים), הרצליה פיתוח. טל': 9503138 – 09
בבית הקפה "Beta Café" שברמת אביב מציגים תפריט משלוחים חדש. כמו התפריט של בית הקפה עצמו, גם על מנות המשלוחים חתומה השפית איילת לטוביץ'. התפריט נע בין כריכים, מנות ראשונות, סלטים, פסטות, מנות צמחוניות ובשריות ומנות דגים. לצד כריך בריאות (ממרח אגוזי מלך עשיר, גבינת ברינזה, מלפפון, עגבניה ורוקט, 32 שקל) תוכלו למצוא מנת שרימפס ואספרגוס בחמאת לימון ושום על תבשיל חיטה קר (74 שקל), פסטה עם בייקון (פסטה קצרה ברוטב בייקון ושמנת - 42 שקל) , לביבות כרובית (28 שקל) ועוד מגוון אופציות. קחו בחשבון שכלולים בעסקה גם דמי משלוח משתנים ושאזור החלוקה מוגבל.
Beta Cafe, ברודצקי 17, רמת אביב, תל-אביב. טל': 03-6412285

שי גוטמן ממסעדת "Portofino" (שמחליף את דינו סרטיראני בתפקיד) מציג מנות חורף חדשות: פנה פורטופינו - רוטב עגבניות, גבינת מסקרפונה, עגבניות, פטרוזיליה, שום, שמן זית וגבינת פקורינו (44 שקל); אוסובוקו על מצע של פסטה טאליאטלה (75 שקל); דג דניס בטאבון עם יין לבן ברוטב עגבניות, זיתים שום ואורגנו (69 שקל); קערת פירות ים - קוקטייל פירות ים מוקפצים ביין לבן, שום, חמאה, פטרוזיליה וצ'לי (46 שקל); טירמיסו (28 שקל) וביאנקו מנז'רה- קינוח שמנת מוגש עם פירות יער (28 שקל).
"Portfino", יורדי הים 1, מרינה הרצליה, טל': 09-9577074
"פסטה קרולה" החיפאית עברה לכתובת חדשה – גם היא מצטרפת לרחוב העצמאות. לדברי הבעלים, קובי קרולה, מלבד העובדה שהמטבח התרחב והתאוורר, הם הקפידו שלא לשנות את האווירה ואת התפריט. במסעדה ניתן למצוא פסטה המיוצרת במקום, דגי סלמון בווריאציות שונות, פריטטות וסלטים, כמו גם עסקיות ב – 32 שקל הכוללות פסטה, סלט, אנטיפסטי ולחמניה.
פסטה קרולה – שדרות העצמאות 37 חיפה , טל': 04 – 8621641

סניף רחובות של רשת "Black bar n' Burger" יחגוג יום הולדת שנתיים ביום ד', 25.10. מהשעה 19:00 יעלה די.ג'יי לעמדה ולנוכחים יוצעו מבצעים על קוקטיילים ויחולקו מתנות.
"Black bar n' Burger", קריית המדע, רחוב המדע 6, רחובות. טל': 08 - 9361230

בבית הקפה "7 גרם" מציגים תפריט ילדים חדש: מזנון בוקר הכולל פנקייק, גלידות, שוקו ומיץ ענבים (39 שקל), ארוחת בוקר (חביתה, מלפפון, קוטג' ושוקו, 31 שקל), שני משולשי פיצה עם גבינה ברוטב עגבניות ותירס (35 שקל), ספגטי ברוטב עגבניות (35 שקל), בייגל טוסט עם גבינה צהובה ותפוצ'יפס (35 שקל) ופנקייק עם סירופ מייפל וכדור גלידה (21 שקל). מלבד הפנקייק, כל המנות הכלולות בתפריט מוגשות עם שתייה, כדור גלידה לקינוח ומתנה.
7 גרם, קניון רננים, רעננה. טל': 09-7466288

מנות החצילים הפכו לסמל המסחרי של "ארנולד", מאז שנולד כצריף בשנת 1962. עכשיו מציעים שם שדרוג קל של המנות: קדאיף בנוסח בלקן – עלי קדאיף ממולאים בחצילים וגבינת פטה ברוטב אסיאתי (39 שקל); חציל נפוליאון - שכבות חציל בגבינת עיזים וגרבדלקס סלמון ברוטב צ'ימצ'ורי (32 שקל) או פילה בס על חציל קלוי ברוטב עשבי תיבול וטחינה גולמית (89 שקל).
"ארנולד", שיטרית 6, תל אביב, טל': 03 -6484911








נא להמתין לטעינת התגובות


