גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טרטר סלמון ואספרגוס

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

NRG מעריב | 13/8/2006 8:41 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
400 גרם פילה סלמון טרי
8 אספרגוסים, חלוטים דקה במים רותחים
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:
1. חותכים את הסלמון לקוביות בגודל חצי ס"מ ואת האספרגוסים לעיגולים דקים, ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומתקנים תיבול.
3. מניחים את הטרטר בתוך טבעת מתכת (רינג), דוחסים בעזרת כף, מהדקים ומסירים את הטבעת.
4. מגישים עם לחם טרי.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים