טרטר סלמון ואספרגוס
של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה
400 גרם פילה סלמון טרי
8 אספרגוסים, חלוטים דקה במים רותחים
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
1. חותכים את הסלמון לקוביות בגודל חצי ס"מ ואת האספרגוסים לעיגולים דקים, ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומתקנים תיבול.
3. מניחים את הטרטר בתוך טבעת מתכת (רינג), דוחסים בעזרת כף, מהדקים ומסירים את הטבעת.
4. מגישים עם לחם טרי.