גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלמון פיצה טוסטאדה עם פריחולס ויניגרט כמון ויוגורט עיזים

של השף אבי קונפורטי ממסעדת צ'ימיצ'אנגה

NRG מעריב | 21/5/2006 9:47 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 6 סועדים.

החומרים:
6 טורטיות קמח תירס
600 גרם סלמון כבוש בטקילה וליים פרוס דק
200 גרם פריחולס
יוגורט עיזים
ויניגרט כמון
מיקרו עלים ותפרחות פרחים

ההכנה:
1. קולים את הטורטיות לרמת פריכות גבוה.
2. מורחים פריחולס על הטורטיות בשכבה דקה.
3. מפזרים את הסלמון כשטיח בכל גבולות הטורטיה.

ההגשה:
1. חותכים את הפיצה ל-4 ומסדרים בצלחת מתאימה.
2. מפזרים ויניגרט כמון, יוגורט העיזים ומיקרו עלים ותפרחות.

החומרים לפריחולס:
150 גרם שעועית שחורה מבושלת ורכה עם מעט נוזלי בישול
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
4 גבעולי אורוגנו – עלים בלבד
מלח

מערבבים הכול במעבד מזון לטחינה גסה.


החומרים לויניגרט כמון:
50 מ"ל שמן זית/ שמן צ'ילי ירוק
50 מ"ל חומץ יין אדום
1 כף זרעי כמון קלויים
1 פלח אבוקדו
1 צ'ילי חריף ללא קליפה

מעבירים את כל המצרכים בבלנדר, לתבל  במלח ולסנן.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים