• 1.

    פלצנות תל אביבית טיפוסית

    אורי, 21/05/06 13:58

    המאכל הזה מזכיר לי טאת אותם מאמרי הביקורת הפלצניים על תקליטים שאף אחד לא שומע חוץ מהכתב: קישקוש קולינרי. אין דבר כזה ''פיצה טוסטאדה''. יש או פיצה, או טוסטאדה, שזה כולה - צנים. פריחולס זה כולה שעועית. זה שהשף קורה לה פריחולס, לא גורם לנאדים שלה להריח כבשומת פרחים. פריחולס ושעועית יגרמו לכם להפליץ באותה מידה.
    מה שאני לא מבין זה למה להתעלל בסלמון. אם נכין אותו על פיצה, טעמו העדין יאבד בין התבלינים ומרקמו יהפך לצמיגי, כמו צמיג אליאנס. וינגרט כמון זה מתכון לצרבת: הכמון הוא תבלין שלא מגיב טוב לחומץ.
    בקיצור, פיצה לחוד, סלמון לחוד, יוגרוט עיזים לחוד.

    • מאיפה אתה?

      דניאל, 26/05/06 12:02

      מנה פצצה טיפש!

      וברצינות זואת אינטרפטציה פתוחה בה נסלמון הכבוש מוגש נא. דהיינו הפיצה לא חמה כלל- אתה הבנתה את זה...