גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טרטר טונה אדומה

של השף חיים כהן ממסעדת איזדורה

NRG מעריב | 5/5/2006 8:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לשתי מנות:
קישוא מאודה פרוס לפרוסות דקות
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח גס
מעט גבינת פטה מגוררת
חופן עלי נענע קצוצים
חופן עלי זעתר קצוצים
2 כפות בורגול מושרה במים (כשעתיים)
עגבניה חלוטה חתוכה לקוביות קטנות
100 גר' טונה אדומה טריה חתוכה לקוביות קטנות
לקישוט - נבטי צנונית

ההכנה:
1. מערבבים יחד את קוביות הטונה, העגבניה, הבורגול, הנענע, הזעתר, כף שמן זית ומיץ הלימון ומטבלים במלח גס לפי הטעם.
2. מסדרים בתוך רינג (טבעת) על כל צלחת שכבת פרוסות קישוא.
3. על פרוסות הקישוא מפזרים מעט גבינת פטה.
4. עורמים את טרטר הטונה בתוך הרינג ומקשטים בנבטי צנונית או עלים ירוקים אחרים.
5. מוסיפים מעל מיץ לימון ושמן זית ומגישים.



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים