• 7.

    טרטר טונה מדהים- רק ב...

    ליאת לוי, 13/05/06 00:41

    בצ'ימיצ'אנגה- טרטר מדהים עם שמן צ'ילי ירוק, שאלוטס ויוגורט עיזים ( אנטוני פרקר ממכבי נראה אוכל מנה על הבר ומזמין עוד אחת)

    בפנגאה- טרטר טוב מאוד עם תפוחי עץ ווסאבי ( אל תדאגו-זה טעים יותר ממה שזה נשמה)

  • 6.

    הולך מצויין גם עם טונה סטארקיסט (ל''ת)

    אריה, 07/05/06 10:06

  • 5.

    איפה משיגים טונה טרייה?

    נורית, 07/05/06 00:32

    כמו מס' 1 גם אני שואלת: איפה משיגים טונה אדומה טרייה? להכין ממנה משהו טעים זאת לא הבעיה, הבעיה זה איך להשיג.
    מי שיודע שיענה בבקשה!

  • 4.

    בשרי?????????? (ל''ת)

    בצלאל, 06/05/06 16:14

    • כן, הפטה (ל''ת)

      הרב יריב שעשגז, 06/05/06 23:52

  • 3.

    Where's the beef?

    Beef, 06/05/06 14:02

    למה זה מסווג כמתכון בשרי? טונה זה לא בשר.

  • 2.

    איזאדורה לא להתקרב!!!

    אשר, 05/05/06 19:04

    היינו 6 אנשים,יצאנו ב1400 ש''ח נזק,עזבו את הכסף...
    הטלה מוגש על אפונה וגזר משימורים!!! שימורים רבעק!!!
    100 שקל מנה אני לא רוצה הצהרות קולינריות של פשטות!
    אני לא רוצה מנורה בשווי 50,000 דולר ומנה שטעמה לא עולה על 8 ש''ח!!
    חיים איכזבת!! גם בתור יועץ בלבד איכזבת!!!

    • היינו שם ומאד נהנינו

      ., 06/05/06 12:22

      המסעדה מגישה מזון מעולה ומעוצב, השרות מצויין.
      פשוט מומלץ בעיקר בארועים.

      • ממש גרועה

        ירון, 07/05/06 02:17

        עזבו אותכם, אוכל על הפנים עובדים עלינו.
        ממש לא חיים כהן וממש לא שווה.

  • 1.

    היכן מוצאים טונה טריה??? (ל''ת)

    אני, 05/05/06 17:25