גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נשנושי מסעדנות

מיזם בראש פינה, תפריטי חורף חדשים, פסטיבל ראמן ועוד חדשות מרגשות מהמסעדנות המקומית

גבי בר- חיים | 24/1/2006 18:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מחר, ה-25 לינואר יגיע למסעדת נחלים הצפונית השף אייל לביא ממסעדת פסטיס לארוחת חורף מיוחדת במקום. התפריט, שנבנה בשיתוף פעולה בין לביא והלמן, שף נחלים, כולל מנות שיוגשו לראשונה בארוחה, כמו גם מנות המוגשות בפסטיס. בתפריט: בויאבס, ראשונה לבחירה, כשבין המנות טרטר סלמון נורווגי בויניגרט קונפי עגבניות חורף, בייבי סקאלופס אפויים בציר בקר, שמנת ופרמז'ן, אוקטופוס בציר סרטנים וקארי הודי ארומאטי או סלט קיסר עם חזה אווז מעושן  ובייבי שרימפס) . היין שילווה את המנות הראשונות: בחירה מסדרת תבור אדמה.

עיקרית לבחירה, יוכלו הסועדים לבחור מבין ג'מבו שרימפס על מצע ריזוטו בציר בקר, פורטובלו ועצמות מח;  פילה דג ים במילוי כרישה ופרמז'ן במעטפת עלי פילו, אנטריקוט בגריל בנוסח קמרגז עם תפו"א דופינואז ורוטב פלפלים מתוקים. היין המלווה את המנה העיקרית: יין מסחה 02, בלנד קברנה ומרלו.

לקינוח תוגש פבלובה של תותים, שוקולד לבן ורוטב פסיפלורה בליווי יין קינוח מסחה, מרלו. מחיר הארוחה המיוחדת 150 שקל לסועד, והיא מוגשת בליווי יינות של יקב תבור  בתוספת מחיר של 45 שקל. 

מסעדת נחלים, גן הצפון כביש קרית שמונה – חורשת טל. טל': 04-6904875
פילה דג ים במילוי כרישה ופרמז'ן במעטפת עלי פילו, של אייל לביא. צילום: יחסי ציבור
פילה דג ים במילוי כרישה ופרמז'ן במעטפת עלי פילו, של אייל לביא. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור
זוזוברה

פסטיבל מרקי ראמן בזוזוברה, באדיבות השף אבי קונפורטי. בין המרקים שיוגשו: טאנג'מון כתום - פטריות קלויות, שיטאקי, ביצת שליו ומנמה בציר סויה בהיר ושאלוטס (38 שקל), ראמן עוף טריאקי- חזה עוף בגריל, ביצה תרד ורסק צ'ילי אדום, בציר שומשום קלוי (38 שקל), ראמן מולארד מעושן - חזה מולארד בעישון עלי תה, עלים ירוקים, בצל ירוק

ונבטים בציר תבליני המזרח הרחוק (42 שקל), פאו בו- אטריות אורז עם בקר חרוך, בצל, שורשים וציר בקר נוסח הנוי, מלוח ולימוני (40 שקל), צ'אר סו ראמן – פילה לבן חרוך, תרד, טופו, מנמה ג'ינג'ר ובצל ירק בציר אצת ווקמה (42 שקל) וים ים – אטריות אורז עם שרימפס וקלמרי בציר צ'ילי כהה, עשב לימון ופלפלים קלויים (55 שקל).

זוזוברה , בר אטריות אסיאתי, שנקר 7, בנין גב ים, הרצליה פיתוח. טל': 09-9577077

מנה בארקדיה. צילום: יחסי ציבור
מנה בארקדיה. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

ארקדיה

תפריט חורף חדש בארקדיה של השף עזרא קדם. כרגיל אצל קדם, המנות סובבות סביב חומרי גלם ועשבי תיבול מקומיים. ראשונות:  מרק מפולפל של דלעת והדרים, שרימפס ים תיכוניים צלויים ברוטב הדרים ופרחי ריחן, מרק קרם עשבי חרדל עם קלמרי ים תיכוניים צלויים,  מרק דגים ארקדיה, ריזוטו לבן עם דגים, פירות ים ושמן פלפלים, רביולי עם מילוי בשר טלה ועשבים ארומאטיים מוגש עם סלט סלק עלים ומרק חצילים מעושנים.

עיקריות: צ'יפורה צלויה על גריל עצים עם שמן זיתים שחורים וסלט של חרשוף, זעפרן וסלק עלים, פילה של בס הסלע צרוב במחבת עם קונפי שומר ורוטב מארטישוקים ושמן זיתים, מחבת של פירות ים תיכוניים מעורבים עם מיצי עגבניה, חמאת לימונים, פטרוזיליה ושום ירוק, צוואר של טלה צעיר, מבושל שעות בציר טלה ועשבי בר, מוגש עם לפת ממולאת בחיטה, בורגול ובשר טלה, נתח קצבים עסיסי על סלט מנגולד חם, תפוחי אדמה חדשים ורוטב יין אדום תבשיל זנב שור עם פלפלים אדומים מיובשים וראש שום, מוגש עם ראגו של חרשוף, ארטישוק ופול ירוק.

במתוקים: מרק סיידר חם  מתובל בקאלוודוס ובקלאוות אגוזי לוז, תות שדה עם קרם גבינות מסקרפונה וגרידת ריחן, טארט אגסים מבושלים ביין מוסקט עם גלידת תבלינים אקזוטיים ועוגת גבינה "מיכל" עם קונפיטורה של תפוזים סיניים.

בצהריים הדיל שמציעים בארקדיה כולל ראשונה, עיקרית וקינוח ב-99 שקל. בערב תזכו בראשונה ובעיקרית ב- 150 שקל לסועד (מספר מנות כרוכות בתוספת תשלום).
ארקדיה, אגריפס 10, בסמטה. טל': 6249138 -02

Pasha

תפריט חורף חדש ב-  Pasha. מי שהצליחה למצב עצמה כמזללה איכותית לחובבי המטבח האורפאלי והתורכי מציעה מנות חדשות כמרק קובה בשר עם רוטב עגבניות, שום ונענע (28 שקל); מדיאס- חצאי קישואים, חצילים ותפוח אדמה ממולאים בבקר ברוטב עגבניות וציר בשר (46 שקל) וקרני יאריק- חציל בלאדי ממולא בבשר בקר (48 שקל).

Pasha רחוב הארבעה 8 תל אביב 5617778 -03

קארני יאריק - חציל בלאדי ממולא בבשר. צילום: יחסי ציבור
קארני יאריק - חציל בלאדי ממולא בבשר. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

סרגוס

סרגוס פתוח 24 שעות ביממה: כמו המלכה האם הבראסרי, ממנה גם הגיעו בעלי המקום, גם שם אימצו את המתודה, ומציעים תפריט לילה מגוון. השפים תומר לבנה ואמיר ארגוב מציעים למי שיגיע מאוחר סלט פטריות וטופו- עם עלים ירוקים, נבטים וגילופי קרפצ'ו פילה בקר עם נבטי צנונית ופרמזן, מבחר בייגלים עם תוספות מגוונות, המבורגר, אנטריקוט ועוד הפתעות. התפריט יוגש עד 6 בבוקר.

סרגוס, המלאכה 8, תל אביב, טל': 03-5615121

סלמון בגריל בסרגוס. צילום: יחסי ציבור
סלמון בגריל בסרגוס. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

OM

עוד תפריט חורף, הפעם במסעדת OM. השפית איילת אור מציעה ראשונות כסלט חם של קלמארי וגרגרי חומוס שלמים מתובלים בכמון, צ'ילי טרי, כוסברה, בצל ירוק, לימון ושמן זית( 42 שקל) פריטו מיסטו של שרימפס וירקות טריים מוגשים עם רוטב צ'ילי-לימונים חריף( 44 שקל), כבד קצוץ גס עם צלפים מוגש על ברוסקטה חמה, עם סלט רשאד ועגבניות צבעוניות בוינגרט בלסמי( 38 שקל).

עיקריות:  סרטנים, מולים, שרימפס וקלמארי מוקפצים בחלב קוקוס, בוטנים, בצל ירוק, נענע, כוסברה וקארי (77 שקל)פילה מוסר בתנור במילוי פטריות, טרגון ובצלים, מוגש על פירה גס של אפונה
ירוקה בניחוח בייקון מעושן וסטאר אניס( 72 שקל) קציצות כבד של פאני– קציצות חריפות מוגשות על פירה תפוחי אדמה ולפת קטנה(54 שקל). 

OM רסטו-בר, בני ברית 4 הוד השרון. טל': 09-7405853

חציל קלוי ב-OM. צילום: יחסי ציבור
חציל קלוי ב-OM. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

אודאון

ולסיום, עוד שני תפריטי חורף חדשים, הפעם בשני סניפי אימפריית הבשר אודאון. באודאון תל אביב התפריט כולל ראשונות כסביצ'ה מוסר ואבוקדו בליים ושמן אגוזים (39 שקל) ; ניוקי בטטה עם תערובת פטריות, מוצרלה מעושנת ושמן כמהין (36 שקל) ; פטה כבדים שיכור בריבת הדרים (39 שקל).
עיקריות: אנטריקוט 300 גר' עם ניוקי ושרימפס ברוטב ציר שרימפס ושמנת (108 שקל), ומדליוני פילה בקר ברוטב פורטובלו, טימין, ציר בקר ושמנת עם פירה קטיפתי (108 ש''ח) וסינטה 300 גר' עם יתדות תפוחי אדמה, שמנת חמוצה וקריספי בייקון (88 שקל).

באודאון הרצליה, לעומת זאת, הקונספציה נוטה יותר לכיווני הפיוז'ן. ראשונות: מרק עדשים אדומות וכרובית בקארי תאילנדי אדום (24 שקל); מרק חומוס ומנגולד עם לימון פרסי (24 שקל) ופטה חלק של כבדי עוף מוגש על קדאיף וריבת ג'ינג'ר ועגבניות שרי ( 25 שקל). עיקריות: פסטה פירות ים בשמנת, עגבניות וטרגון (86 שקל), אדמונית בטאבון עם סלט כרוב תאילנדי בלימון וצ'ילי (86 שקל) סינטה במשקל 300 גר' עם יתדות תפוחי אדמה, שמנת חמוצה וקריספי בייקון (88 שקל).


אודאון תל אביב, הארבעה 10, טל': 03-5628868
אודאון הרצליה - הסדנאות 4, הרצליה פיתוח. טל': 09-9569567. פתוח 24 שעות ביממה.

פילה בקר באודאון. צילום: יחסי ציבור
פילה בקר באודאון. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

חדשות המסעדות

מנות חדשות, דילים שווים וחדשות קולינריות מהארץ והעולם

לכל הכתבות של חדשות המסעדות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים