מרק פסיפלורה עם סורבה יוגורט עיזים
של שף עזרא קדם, ארקדיה
למרק פסיפלורה
1 כמות פסיפלורה (התוכן)
¼ כמות סוכר (+מים להמסה)
לסורבה יוגורט עיזים
יוגורט עיזים
סירופ סוכר
ההכנה:
מרתיחים פסיפלורה. מעלים על האש סוכר לקרמל בהיר, מוסיפים פסיפלורה ומבשלים ברתיחה דקה אחת (אפשר להוסיף קצת לימון אך יש לדאוג שירתח).
מסננים.
הכנת הסורבה:
מערבבים יוגורט עם סירופ סוכר לפי הטעם
מעבירים במכונת גלידה
ההגשה:
מגישים כדור סורבה בתוך המרק