גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק פסיפלורה עם סורבה יוגורט עיזים

של שף עזרא קדם, ארקדיה

NRG מעריב | 8/1/2006 8:52 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
למרק פסיפלורה
1 כמות פסיפלורה (התוכן)
¼ כמות סוכר (+מים להמסה)

לסורבה יוגורט עיזים
יוגורט עיזים
סירופ סוכר

ההכנה:
מרתיחים פסיפלורה. מעלים על האש סוכר לקרמל בהיר, מוסיפים פסיפלורה ומבשלים ברתיחה דקה אחת (אפשר להוסיף קצת לימון אך יש לדאוג שירתח).
מסננים.

הכנת הסורבה:
מערבבים יוגורט עם סירופ סוכר לפי הטעם
מעבירים במכונת גלידה

ההגשה:
מגישים כדור סורבה בתוך המרק


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים