• 4.

    תצא הפסיפלורה מחיינו לאלתר!

    עדי, 10/01/06 11:39

    שמפו פסיפלורה, עוגת פסיפלורה, סבון פסיפלורה, גלידת פסיפלורה, רוטב פסיפלורה, ועכשיו מרק פסיפלורה ומה הלאה - פלאפל פסיפלורה? - אולי די?!

  • 3.

    מתכון מפורט להפליא...............

    יונה רום, 09/01/06 19:29

    מה זה?, אתם לועגים לנו?

  • 2.

    מה זה אמור להביע?

    הילה, 09/01/06 07:40

    מה זה המתכון הטיפשי הזה?
    העיקר לקרוא לזה בשמות הכי
    פלצניים שאפשר למצוא

    • העיקר הקלסיקה הישראלית

      עפרה, 10/01/06 10:55

      שמתי לב שהרבה מתכונים של ידוענים כאלה,ידועים רק להם.
      לא רוצים שלא יתנו אבל שלא יצחקו מהציבור.
      חוץ מזה שהרבה פעמים הם עושים טעויות עגומות מכמויות המצרכים.
      ראיתי תפריט אחד שבעוגה רשמו 1 כוס קנמון.למי שמבין אז שיחשוב מה יקרה לעוגה המסכנה הזו.

  • 1.

    מתכון לא ברור

    אלי גרשון, 08/01/06 18:42

    אם השף עזרא רוצה שנכין את המרק שיפרט יותר, כמו הכמויות ואופן ההכנה, אני לא הצלחתי להבין.
    תודה
    אלי