גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לחם בננה

של טושה

NRG מעריב | 4/9/2005 10:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים לשתי תבניות אינגליש קטנות:
1 כוס סוכר
3 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
4 בננות צהובות ומרוסקות
1 ורבע כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס פקאנים קצוצים גס
1/4 כס צימוקים

ההכנה:
משמנים את התבניות (רצוי לשים נייר אפייה בתחתית). מחממים תנור ל- 170 מעלות. מערבבים היטב במיקסר חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים ותמצית וניל. מוסיפים את הבננות המרוסקות.

מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת. יוצקים את המסה לתבניות ואופים כ-40 דקות. מצננים מעט ומגישים. ניתן לאכול כלחם מתוק או כקינוח לסוף הארוחה.

עדכון אחרון : 4/9/2005 11:31
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים