לחם בננה
של טושה
1 כוס סוכר
3 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
4 בננות צהובות ומרוסקות
1 ורבע כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס פקאנים קצוצים גס
1/4 כס צימוקים
ההכנה:
משמנים את התבניות (רצוי לשים נייר אפייה בתחתית). מחממים תנור ל- 170 מעלות. מערבבים היטב במיקסר חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים ותמצית וניל. מוסיפים את הבננות המרוסקות.
מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לתערובת. יוצקים את המסה לתבניות ואופים כ-40 דקות. מצננים מעט ומגישים. ניתן לאכול כלחם מתוק או כקינוח לסוף הארוחה.
עדכון אחרון : 4/9/2005 11:31