רוצים לנוח ולהתפנק בחג? אין כמו מלונות רשת מוריה
כולנו יודעים שההכנות לחג והאירוח האינסופי מתישים ולפעמים מכבידים עד כדי כך שאנו לא מצליחים לחגוג וליהנות מכל ימי החג. הנה פתרון קל ומבטיח: מלונות מוריה הרבים הפרוסים בכל רחבי הארץ – רק תחליטו איפה ומובטחת לכם חופשת חג מפנקת ונעימה.

צילום: יח''צ מלונות מוריה צילום: יח''צ
בגדול אני אוהב את החגים... אני רק לא אוהב לבשל לגדוד האורחים שמגיע אלי כל חג, את הפיתרון מצאתי ברשת מלונות מוריה, גם לא צריך לבשל, גם לא צריך לנקות אחרי האורחים והכי חשוב טעים!
רוצים דוגמא: הנה על קצה המזלג פרטים על ארוחות החג במלונות מוריה השונים:
מוריה פלאזה טבריה (לשעבר שרתון)
תוגש ארוחה עשירה במזנונים, בין המנות יהיה פילה אמנון פיקנטי, סלמון בעשבי טיבול, אנטריקוט בפלפלת, אווז ברוטב תפוזים, צוואר כבש במישרה מנטה, פרגית במילוי בשר וצנובר והכל מעשה ידיו של השף הוותיק בדרנה.
כמו כן תוכניות מיוחדות לילדים - צוות הבידור תוגבר ויועלו 2 הפקות מדהימות. בית הכנסת צמוד למלון.
מוריה פלאזה אילת (לשעבר שרתון)
ארוחת החג תוגש במזנונים ותכלול כמובן את כל המוטיבים האופייניים לחג. במזנונים יוגשו 2 סוגי מרק ,נתח הודו במילוי פירות יבשים ברוטב תמרים ויין, נתחי עגל,סטייק בורגיניון, סטייק פרגית במרינדת עשבי תיבול, צלעות עגל ברוטב שיטאקי ושרדונה, קוסקוס, תבשיל בקר וחומוס, מבחר ירקות ממולאים, פילה דניס על מצע אניס, דג נסיכה ומנות אחרונות והכל מעשי ידיו של השף אלון לוי.
גם כאן תוגבר צוות הבידור שידאג לחגיגה מיוחדת לילדים.
מוריה פלאזה תל-אביב (לשעבר שרתון)
השף גולן ישראלי מכין השף ברטי מקובי מכין ארוחה המאופיינת באוכל מסורתי אך יחד עם זאת המאכלים יהיו חדשניים וטעימים. כל שולחן יקבל צלחת ברכות מסורתית לראש השנה כדי שאפשר יהיה לברך אישית בכל שולחן את ברכות החג.
הקינוחים יהיו כמובן על טהרת התפוחים ודבש כמקובל במסורת החג.
מלון פלאזה ירושלים (לשעבר שרתון)
הארוחה תהיה בהגשה. השף הידוע שלום קדוש מכין קרפיון ממולא בתוספת חזרת, מרק ארטישוק ירושלמי עם ערמונים קלויים, מרק עוף עם קרפלך - כל זה למנה ראשונה. לעיקרית אוסובוקו טלה עם ירקות שורש ועוד מנות נפלאות כהפתעה.
במלון יש בית כנסת חדש והתפילות ייערכו ע"י חזן המלון הרב פישר.
מלון גני מוריה טבריה
על כל שולחן תהיה צלחת חג מסורתית. השף ברטי מקובי מכין פילה דג אמנון הגליל בעשבי תיבול, פילה נסיכה ברוטב מזרחי, נתחי עגל בנוסח השף, פרגית ממולאת בפירות יבשים, קרבינג של רוסטביף בנוסח הצייד, קדירת ממולאים ותבשיל בפירות יבשים כמנהג המסורת בחג, הפתעה מתוקה למנה אחרונה. בנוסף לא שוכחים את הילדים ויוכנו מזנונים מיוחדים לילדים.
יש בית כנסת במלון. צוות הבידור יתוגבר, בערב יום שישי ערב ים תיכוני ובמוצ"ש ערב טברנה עם הזמר רוניוס, אוזו ומזאטים על השולחנות.
מלון מוריה קלאסיק ים המלח
כבר בהגעה למלון צוות הבידור יקבל את האורחים בכיבוד עם מאפיינים של החג. בכל חדר שי מתנת המלון.
תוגש ארוחת ערב חגיגית הכוללת צלחת חג מסורתית, פילה נסיכת הנילוס, פילה אמנון בעשבי תיבול, עוף ממולא בזיגוג צ'ילי, תבשיל כבש בתנור, עגל ברוטב פטריות יער, בשר בקר ברוטב פלפלת, קוסקוס ,בשר בקר וכמובן מנות אחרונות חגיגיות. גם הילדים ייהנו מתפריט מיוחד.
הכל מעשה ידיו של השף משה מימרן.
בית כנסת במלון. יתקיימו פעילויות בידור לכל המשפחה והצגות לילדים.

צילום יח''צ מוריה צילום יח''צ
כבר בהגעה למלון צוות הבידור של המלון יקבל את האורחים בכיבוד של רימונים ותפוח בדבש. שי לכל חדר. תפילה מסורתית ע"י החזן שי אזולאי.
ארוחת ערב חגיגית הכוללת מזנון סלטים עשיר, מבחר מרקים, שוק אווז ברוטב שזיפים, צוואר כבש ברוטב פלפלת, לשון בקר ברוטב פטריות, עוף צלוי עם פירות יבשים, פילה דג סול ונסיכת הנילוס בנוסח מזרחי , תבשיל ארטישוק, תבשיל שוקיים עוף, תחנת קוסקוס ותחנת חיתוך ורד הצלע. תפריט מותאם לילדים.
הכל מעשה ידיו של השף ויטון בניקון
פעילויות בידור לכל המשפחה במשך כל ימות החג.
מלון מוריה קלאסיק ירושלים
תפילה מסורתית בבית כנסת של המלון על ידי חזנים.
ארוחת החג : דג מסורתי גפילטע פיש , מבחר סלטים ואנטיפסטי, מרק עוף ,פרגית עוף ממולא בפירות יבשים, צלי בקר ברוטב יין ופיטריות, ברווז ברוטב "קלודוס", דג נסיכת הנילוס בנוסח מזרחי, מבחר קינוחים. הכל מעשה ידיו של השף אלי חודדה.
מלון גני מוריה ירושלים
צלחת ברכות מסורתית לכל שולחן. דג מסורתי גפילטע פיש ,דג בנוסח "מזרחי פיקנטי"
מבחר מרקים, אוסובוקו כבש בליווי ירקות שורש, פרגית ממולאת בפירות יבשים ברוטב יין מוסקט, בר סלטים עשיר.
מבחר מנות אחרונות.
הכל מעשה ידיו של השף שאשא אהרון
בית כנסת במלון.
מלון מרקיור סוויטות בת ים
המלון מציע ארוחת ערב חגיגית הכוללת פנכת חג מסורתית ,בר סלטים אמריקאי מהודר לצד מטבלי השף, גפילטע פיש, מבחר מרקים, פילה דג סלמון מעודן בניחוח לימון וסלרי, נתח עוף צעיר בזיגוג הדרי כרמל, גלילת עגל במלית בעל-כנף, צנובר, שמפיניון ועשבי תיבול טריים ,לשון בקר ברוטב
הציידים, מבחר מנות אחרונות, מנות ילדים ומנות צמחוניות – לבקשת האורחים. הכל מעשה ידיו של השף אביהוד צוקרמן.
כל המלונות ילבשו חג עם כניסת החג.למהירי החלטה עדיין מקומות בחלק מהמלונות. הרוצים ליהנות מהחג ולהתפנק יכולים להתרשם ממבצעי המלונות באתר הרשת www.moriahhotels.com
או בטלפון 1-800-20-20-20 או *מלון (4524*)