מזג אוויר תל אביב 28° | ירושלים 29° | חיפה 29°
גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


חיפוש
חיפוש ב-nrg חיפוש בגוגל זאפ

קרם ברולה לימוני

הלימון מצטרף לקרם הקטיפתי ולוקח אותו לסיום מלכותי עם קיווי רענן וקרמל עדין. מתכון של השף חיים טיבי בשיתוף פירות בראשית מפסגות גליל גולן

nrg מעריב | 30/8/2009 16:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
ברולה לימון בקיווי
ברולה לימון בקיווי צילום: יחסי ציבור
מצרכים:
1.1/4 כוסות שמנת
2 כפיות קליפת לימון מגורדת
4 חלמוני ביצה
2 כפיות סוכר דק
2 כפיות קונפלור
2 כפות מיץ לימון
קיווי קלוף ופרוס דק
1/3 כוס סוכר
אם רוצים: 350 גר' בצק עלים לתחתית

אופן הכנה:
1. מחממים את השמנת בסיר עם קליפת הלימון ומביאים עד לסף רתיחה. מניחים להתקרר מעט. מקציפים יחד את החלמונים, הסוכר, הקונפלור ומיץ הלימון, עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה.

2. מוסיפים
בהדרגה את השמנת תוך כדי הקצפה מתמדת, מסננים לתוך סיר ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.

3. מקררים היטב.

4. מסדרים בצלחת, עוטפים בקיווי, מפזרים סוכר ושורפים בברנר.


תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
  • מדורים

  
var Summer = { updateLeaders:function(){ var leadersBox = document.getElementById("leadersBox"); var img = leadersBox.getElementsByTagName("img"); var count = 0; for (i=0;i= 0 ){ count += 1; img[i].src="/nrg/images/nrg/include/img/summer/top_rated_number0"+(count)+"_lblue.gif"; if (count >= 5) { count = 0; } } } } } Summer.updateLeaders(); -->
  • סקר

מתמרחים בקרם הגנה?