קרם ברולה לימוני
הלימון מצטרף לקרם הקטיפתי ולוקח אותו לסיום מלכותי עם קיווי רענן וקרמל עדין. מתכון של השף חיים טיבי בשיתוף פירות בראשית מפסגות גליל גולן

ברולה לימון בקיווי צילום: יחסי ציבור
1.1/4 כוסות שמנת
2 כפיות קליפת לימון מגורדת
4 חלמוני ביצה
2 כפיות סוכר דק
2 כפיות קונפלור
2 כפות מיץ לימון
קיווי קלוף ופרוס דק
1/3 כוס סוכר
אם רוצים: 350 גר' בצק עלים לתחתית
אופן הכנה:
1. מחממים את השמנת בסיר עם קליפת הלימון ומביאים עד לסף רתיחה. מניחים להתקרר מעט. מקציפים יחד את החלמונים, הסוכר, הקונפלור ומיץ הלימון, עד לקבלת תערובת סמיכה ובהירה.
2. מוסיפים
3. מקררים היטב.
4. מסדרים בצלחת, עוטפים בקיווי, מפזרים סוכר ושורפים בברנר.