• 2.

    אכלנו בשישי במוסקט- מסעדה נהדרת-שווה נסיעה לגליל

    אריאל, 28/08/09 21:46

    למצפה הימים

  • 1.

    איזה ברולה ואיזה בטיח!

    נועם, 24/08/09 22:41

    קרם ברולה זה קרם של שמנת/חלב וחלמונים שנאפה בתנור.
    המתכון שניתן פה הוא של קרם פטיסייר (קרם מבושל) בטעם לימון...
    קצת רצינות מהשף המדופלם

    • זה אותו קרם דה לה קרם רק שכאן הוא לא בושל אתה...

      קשקוש, 30/08/09 18:31

      יכול לקחת את אותו קרם להכניס לכלים לצקת מים מסביב ולהכניס לתנור ל1/4 שעה .

      • ממש לא. בברולה אין קונפלור

        נועם, 02/09/09 22:39

        ואם תכניס פטיסייר (וזה מה שזה) לתנור אז יצא לך משהו אחר לגמרי...