מייסד לי קופר, גידי גולדפינגר, חוזר לרשת כשכיר
חברת בריל, שרכשה את הרשת תמורת 24 מיליון שקל, תשכור את שירותיו של גולדפינגר כדי לנהל את פעילות המותג. תציע מחירים נמוכים כדי לחזור לשוק
ההשלכות של המהלך צפויות לבוא לידי ביטוי בפיטוריהם של עובדי מטה לי קופר. על פי הערכות, בחברת בריל ביקשו להשאיר את גולדפינגר על מנת להיעזר בידע הרב שצבר לאורך שנות הבעלות שלו על המותג - ידע אשר יסייע לחברה להשקיע בפיתוח ובקידום המותג.
בכוונת בריל לפעול במתכונת שתציע רמת מחירים תחרותית ונמוכה יותר מבעבר. זאת כדי לאפשר למותג להתמודד עם קטגוריית הג'ינסים של רשתות האופנה כמו קסטרו, H&M ועוד.
העיסקה בין רשת לי קופר לחברת בריל נחתמה לאחר שלפני כחודש התכנס דירקטוריון החברה-האם, קונספט שיווק, והחליט על סגירת הרשת. ההחלטה התקבלה בעקבות חילוקי הדעות בין גולדפינגר לבין שותפיו, דוד עיני והאחים חנן ו חיים אסייג. אלו החריפו בשבועות האחרונים, עד שהשותפים מימשו לפני כ-3 שבועות את הזכות שמקנה להם הסכם השותפות,והחליטו לסגור את 36 סניפי הרשת ואף לפטר את עובדיה.
ההחלטה התקבלה שלא על דעתו של גולדפינגר, אשר הצהיר גם לאחר הפרסום כי ידאג למציאת קונה כדי שהרשת תמשיך לפעול. כאמור, למחרת פרסום ההחלטה הביא גולדפינגר למכירת הרשת תמורת 24 מיליון שקל לחברת בריל, הנמצאת בבעלותו של יהודה אלבז.
בראיון לעסקים הצהיר אלבז עם רכישת לי קופר כי רק הורדת רמת התמחור של הרשת, תאפשר את המשך קיומה.
באשר לבעייתיות הניצבת בפניו נוכח העובדה שברשת לי קופר לא הזמינו קולקציית קיץ, הסביר אלבז כי קיבל מהמוכרים פיצוי כלכלי. "ננסה להתמודד עם המצב באמצעות שילוב מוצרי נאוטיקה בחנויות וננסה לגייס קולקציה מהזכיין בדרום אפריקה". אלבז העריך כי יוכל להגדיל את היקפי המכירות ואת הרשת.