ראשי > כלכלה > צרכנות > כתבה
בארכיון האתר
סדרת מוצרים על בסיס קמח מלא בלחם ארז
ארז קומורובסקי, הבעלים: "אנו מצטרפים לטרנד עולמי של לחמים מקמח מלא, שהם גם הרבה יותר טעימים וגם בריאים יותר"
לכתבה הקודמת דפדף בכלכלה לכתבה הבאה
נורית קדוש
17/1/2005 8:54
סדרת לחמים חדשה ומחודשת המבוססת כולה על קמח מלא תימכר מהשבוע בסניפי לחם ארז. ארז קומורובסקי, הבעלים של הרשת, מציע למעלה מ-20 לחמים, פוקצ'ות ולחמניות, בטעמים שונים ועם תוספות מיוחדות, חלקם חדשים וחלקם מוכרים, שיקבלו פנים חדשות ובריאותיות יותר.
 
הלחמים החדשים ייאפו בעזרת סוגי קמח מיוחדים כמו קמח טף אתיופי, דוחן שחור וקמח אורגני מהחיטה המקומית. "אנו מצטרפים לטרנד עולמי של לחמים מקמח מלא, שהם גם הרבה יותר טעימים וגם בריאים יותר", אומר קומורובסקי. "הקמחים המלאים והאורגניים שבהם אנו משתמשים איכותיים יותר ורי ח הלחם קרוב יותר לאדמה".
 
בקולקציה החדשה יהיו לחם טופו, לחם קינואה אורגני, לחם יווני מקמח דורום מלא, לחם חצילים מלא מועשר בחצילי בלאדי צלויים בשמן זית בתנור ומתובלים בשום, לחם זעתר, ולחמים רבים נוספים. בנוסף ללחמים בטעמים שונים, פותחו גם לחמניות מקמח מלא, חלה מתוקה מקמח מלא ו"פוקצ'ה ביאנקה" מקמח דורום מלא. החידוש הגדול הוא שהלחם מופחת קלוריות ומכיל 45 קלוריות לפרוסה, וכמו כן, הוא עשיר בסובין ומכיל גרעיני דוחן מלאים, כך שגם השומרים על גזרתם יוכלו ליהנות ממנו.
תמונות
מינויים
ביטוח
דעות
נתוני בורסה
בארץ
צרכנות
שוק ההון
  מדד הגולשים
הנדל"ן לא מתקרר:...
                  34.64%
לא מורידים את...
                  11.8%
"אנחנו נשתה קולה"
                  9.65%
עוד...

צרכנות
מגהצים יותר: זינוק של 10% בסך הרכישות בכרטיסי אשראי  
תווי שי - הנחה שעולה ביוקר  
בעקבות המיתון: השי לחג מתכווץ  
עוד...