 |
שבוע המזון ותעשיית האירוח 2004 בארגון קבוצת שטיר יתקיים בימים 24-22 בנובמבר בגני התערוכה בתל אביב ובו יוצגו, למעשה, מוצרים חדשים ומגמות שיקבעו את המוצרים החדשים שנראה על המדפים השנה. הכניסה היא בתשלום של 100 שקלים והיא מועדת בעיקרה לאנשי מקצוע. השנה עתידים להשתתף בשתי התערוכות כ-250 מציגים, המייצגים כ- 1,200 חברות מהארץ ומחו"ל. בין היתר מתוכננות להציג שגרירויות פולין, איטליה, ספרד, אוסטריה וארצות הברית, וכן מספר לקוחות פרטיים ממדינות אירופה. כמו כן מתוכננים להגיע לתערוכות משלחות קניינים מרומניה אוקראינה וטורקיה וכן יצואנים מאיטליה, טורקיה ומדינות נוספות מאגן הים התיכון. שבוע המזון ותעשיות האירוח מתקיים בשיתוף עם התאחדות התעשיינים ובמסגרתו יתקיימו מספר כנסים ביניהם כנס הקפה השלישי בישראל. כנס המייצג את איגוד הקפה שנוסד בתערוכת ישראפוד, כנס גני אירועים ואולמות שמחה, כנס בעלי המסעדות, וכנס מנכ"לים בתעשיות המזון - כנס הסוקר את המגמות העכשוויות והעתידיות בענף המזון. השנה כבכל שנה התערוכה נותנת חסותה לשתי תערוכות נוספות, תערוכת "שדירת המטעמים" התערוכה אשר באה במטרה לאפשר ליצרנים קטנים וביתיים להציג את תוצרתם ובה חידושים ומעדנים וחוויה של מגוון ריחות וטעמים. התערוכה השנייה היא FOODPACK אשר בה יוצגו חידושים בפתרונות אריזה ומכונות לתעשיית המזון והמשקה נושא אשר התעשייה ממוקדת בו מאד בשנים האחרונות.
|
 |
 |
 |
 |
|
|