ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
שמפניה ומולים ללא הגבלה ב"קזנקי", קוקטיילים על בסיס רמי מרטן ב"דיטה" ועוד הפתעות
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
28/3/2005 10:42
משדרגים באדלינה: למטבח בעל ההשפעות הספרדיות הצטרף לאחרונה השף רושדי דכוור, 24, שהוסיף לתפריט מנות באווירה ים תיכונית. בחידושים: שרימפס עטוף בקדאיף עם רוטב וינגרט יוגורט על מצע סלק, פילה דניס צרוב עם רביולי, פרחי ברוקולי וכרובית ופאייה מרינרה, תבשיל אורז, פירות ים וציר ים. 

בנוסף, השיקו לאחרונה באדלינה בראנץ' לימי שישי. במסגרת החוויה יוגשו בין היתר לחם מהטאבון, לבנה
ביתית עם שמן עגבניות מיובשות סלט סלמון בכבישה ביתית וקרם חציל קלוי עם קצח. בהמשך הבראנץ' תוכלו לבחור עיקרית לבחירה: קבב טלה או ניוקי אלה רומנה עם ירקות קלויים או זרזואלה פירות ים- מאכל מדרום ספרד או צ'וריסו ארגנטינאי עם פירה וירקות.אחרונות: תה קר מצמחי הגינה, מאפה אדלינה, קפה או תה. מחיר: 75 שקל. 
בימי שישי מוגש הבראנץ' בשעות 11:00-13:00 ובערב בין 19:00-23:00. 

מסעדת אדלינה, קיבוץ כברי. טלפון: 04-9952707.
גולף ביסטרו
תפריט טעימות ויין בגולף ביסטרו בקיסריה. ביום החמישי האחרון של כל חודש, יקיים שף המסעדה גיא ונגלניק ארוחה חד פעמית, המלווה ביין ובהסברים אודותיו. הפעם, ביום חמישי ה-31.3 את הארוחה ילוו היינות החדשים של ברקן. בתפריט: סופלה גבינת עיזים ותות שדה עם פסטו טרגון, שרימפס צלוי מוגש על קרם ארטישוק וקציפת סרטנים, טונה צרובה על סלסלת מלון ומלפפון, פילה בקר בתוספת רביולי מח עצם ופיטריות בעיטור רוטב ציר בקר ופול טרי. לקינוח: הפתעת שוקולד. המחיר לסועד: 200 ש"ח. בנוסף, מהמסעדה מבקשים לציין כי במהלך החודש שאחרי הארוחה ימכרו במסעדה היינות מהטעימה במחיר מוזל.

יין וגורמה בגולף ביסטרו. יום חמישי 31.3 בשעה 20:00, מועדון הגולף קיסריה, שדרות רוטשילד, קיסריה. טל': 04-6260272.
דיוינה
נפתחה: Divina, איטלקיה אינטימית במתחם באזל. על תפריט המקום, שהחל לפעול לפני כשבועיים, אחראים פבריציו גואטה (אקס טרה טוסקנה), ומיכאל בנישו (אקס בראקטו). בין הראשונות: מוצרלה מטוגנת (29 ש''ח); אספרגוס מבושל ביין לבן חמאה ופרמז'ן (39 שקל); פסטה אי צ'צ'י - מרק גרגירי חומוס ופסטה טרייה (29 ש''ח).

בפסטות: לינגוויני בקוביות בייקון, שמנת וגרידת לימון (49 שקל); ניוקי בשמנת עגבניות טימין וברנדי (45 שקל) ופטוצ'יני פירות ים (61 שקל); בריזוטו: ריזוטו בזעפרן (58 שקל); ריזוטו של אספרגוס וסלמון (67 שקל); ריזוטו פורצ'יני (69 שקל); ריזוטו פירות ים (73 שקל).

באגף הבשר והדגים: נתחי בשר ברוטב פלפלים ויין אדום מוגשים על פולנטה או ניוקי (67 שקל); סקלופינה ברוטב מרסלה (82 שקל); פילה סלמון מאודה (85 שקל). 

בקינוחים: סופלה שוקולד במילוי שוקולד לבן, ריזוטו וגרידת תפוז (35 שקל); טירמיסו (27 שקל); קרפ סוזט (38 שקל). עסקיות: א'-ו' מ-12:00 עד 17:30.

Divina. אשתורי הפרחי 14, תל אביב. טל': 03-6020724.
איטלקיה אינטימית במתחם באזל
קום איל פו
נפתח 2: בית הקפה של קום איל פו, בצפון נמל תל אביב. בית הקפה הוא חלק מהקומפלקס של קום איל פו בהאנגר, הכולל גלריה וחנות בגדים, וכחלק מהאלגנטיות הכוללת, גם התפריט שלו מציע תחכום ואיכותיות, בהשפעת אסכולת הסלואו פוד. את התפריט בנתה השפית הדס וולף (אקס ארניה), והוא כולל מנות כסביצ'ה אינטיאס עם נבטי ברוקולי, שרימפס על עדשים שחורות וקדירות שונות של פירות ים (הנקנים, אגב, אצל שלום מחרובסקי למול ים, השכנה במתחם). בתפריט היינות תמצאו מבחר של יינות מהעולם הישן, כמו גם נוכחות סומלייה במסעדה עצמה. כרגע, המקום פתוח להרצה לחברים בלבד. הודעה על הפתיחה הרשמית תבוא בקרוב.

קום איל פו. יורדי הסירה 1, האנגר 26, תל אביב. טלפון: 03-5449211.
קזנקי
עד סוף אפריל מגישים בקזנקי, בר פירות ים, שמפניה ומולים ללא הגבלה. המבצע תקף כל יום בין השעות 16:00-19:00. מחיר: 150 שקל לזוג.

קזנקי. רחוב הארבעה 16, תל-אביב. טל': 03-5610430.
שמפניה ללא הגבלה
טיפו
ליין עסקיות בטיפו, האיטלקיה החדשה בחולון. העסקיות, שנעות מ-49 ועד 64 שקל, כוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה. ב-49 שקל תוכלו לבחור לראשונה בין גלילות חציל, מרק עדשים או ברוקולי או סלט עלים, אבוקדו ולבבות דקל. לעיקרית מוצעות מנות פסטה או חזה עוף בגריל. ב-59  שקל כבר תשדרגו את העיקרית עם מנות כרביולי בטטה או גבינות צאן, פילה סלמון בגריל או כבד עוף מוקפץ עם ניוקי. ב-64 שקל מוצעות עיקריות כפילה דניס בגריל, פילה בס במחית שום או אנטריקוט בגריל.

טיפו, גולדה מאיר 6, חולון. טלפון: 03-6528528.
קפה טאטי
מנות חדשות בביסטרו קפה טאטי: קרוסטיני כבד עוף (34 שקל), סלט ארטישוק ירושלמי וחזה אווז מעושן (44 שקל), וסטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום על פירה עשבי תיבול ( 79 שקל).

קפה טאטי. דרך השלום 53, גבעתיים. טל': 03-7315880.
ביסטרו קפה טאטי
דיטה
תפריט קוקטיילים על בסיס רמי מרטן בדיטה התל אביבית: החל מיום א', יצטרפו לתפריט 8 קוקטיילים חדשים על בסיס הקוניאק היוקרתי. מחיר: 48-60 שקל.

דיטה. שדרות רוטשילד 45, תל אביב.
מסעדת דיטה
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...