 |
/images/archive/gallery/179/628.jpg פלה בקר.
יחצ  |
|
|
פסטה ברוטב שמנת, פשטידת ירק, פיצה ומלאווח הם רק חלק מהתפריט החדש בסורוקה לחולים |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
אורי בינדר 9/12/2004 10:14 |
|
|
|
|
 |
סקר שנערך במחלקות הפנימיות ב"סורוקה" גילה כי החולים אינם מרוצים במיוחד מתפריט המזון שמוגש להם. בבית החולים לקחו ברצינות את המממצאים, והחליטו לערוך שינוי מהפכני בתפריטים, במבחר ואפילו בדרך ההגשה. החולים המאושפזים במחלקות פנימית ב' וכירורגית א' בבית החולים, כבר נהנים בימים אלה מהרפורמה הקולינארית. מדי בוקר, מחולקים להם תפריטי ארוחות הצהריים והערב החדשים, וכל שנותר להם לעשות הוא לבחור את המנה האהובה עליהם מתוך הרשימה. ארוחת הצהריים שמציע בית החולים מתחילה במרק היום, סלט, לחם וכמובן גם שתייה. בהמשך מקבלים החולים את המנה העיקרית שבחרו מתוך המנות הבאות: שוקי עוף בדבש עם תוספת של אורז מאודה, פילה דג מטוגן עם תפוחי אדמה, קציצות בקר ופתיתים, חזה הודו צלוי, ויש אפילו מנה צמחונית הכוללת פשטידת כרובית ותפוחי אדמה. ולסיום-מקנחים החולים בפרי. בארוחת הערב המבחר של המנות העיקריות אפילו גדול עוד יותר. החולים יכולים לבחור בפסטה ברוטב שמנת בתוספת של תפוח אדמה אפוי, או לחילופין בפשטידת ירק עם סלט ירקות ופרי. גם אם חפצה נפשם בפיצה, כרובית מטוגנת או מאפה תרד, הם יוכלו לקבלם עם התוספות המתאימות, וגם לאוהבי המלאווח לא צפויה אכזבה. מבית החולים נמסר כי לאחר הפקת הלקחים מהניסיון בשתי המחלקות, תונהג מהפכת המזון גם במחלקות האחרות בסורוקה.
|
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|