ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
תפריטים חורפיים ב"רפאל" ו"פסטה מיה", המבורגר יומי מתחלף ב"בלאק באר נ' ברגר" ועוד
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
29/11/2004 15:02
פסטה מיה
תפריט חורף חדש בפסטה מיה, המקיימת מחווה לפירות הדר. בראשונות: מרק של עדשים, כוסברה ולימון (23 ש"ח), וקרצ'ופו אלה סקרפטה - שני ארטישוקים מבושלים ואפויים, המוגשים עם שמן זית, חמאה ושום (23 ש"ח). בנוסף, ישנם חידושים גם ברטבי הפסטות: פולו ארנצ'ה - חזה עוף שבושל בתפוזים ויין אדום (42 ש"ח); אלה פיקטה - חזה עוף שבושל בגרידת לימון ושמנת (47 ש"ח); אלי אולי ארטישוק ירושלמי ולימון, ואל בורו, המורכב מפטריות יער ולימון (40 ש"ח).

פסטה מיה, ווילסון 10, טלפון 03-5610189. פתוח: ראשון עד שבת, 24:00-12:00.
רפאל
תפריט חורף חדש ברפאל. בקולקציית הראשונות: סשימי דג ים עם פילה של חציל בקרמל חריף וסלט צנונית (47 ש"ח); ראגו של פטריות ז'ירול וארטישוק עם קפוצ'ינו של ארטישוק ירושלמי (48 ש"ח); פילה אינטיאס כבוש עם אבוקדו וארטישוקים צעירים בוויניגרט אשכוליות אדומות (48 ש"ח); וכבד אווז עם רימונים וחומץ חרז ב"ראס אל חנות" (65 ש"ח).
 
בעיקריות: דג ים יומי עם "חריימה" של ארטישוק ירושלמי ושום קונפי (88 שקל); קלמארי סגול מהים התיכון צרוב במחבת עם סלט חצילים מרוקאי (95 ש"ח) וקונפי של לחי עגל עם עדשים שחורים וירקות שורש חורפיים (98 שקל).

במקביל, ממשיכה בחמארה, הבר של רפאל, קבלת השבת בסגנון מרוקאי, בכל יום שישי בין 12:00-16:00. הקונספט: במחיר 55 ש"ח של מנה עיקרית מקבלים מגוון סלטים, וניתן לנשנש גם ממגשים של קוסקוס, ירקות ושפונדרה. דוגמית מהעיקריות: קציצות דגים עם פול ירוק, קציצות כבש עם ארטישוק ירושלמי, שקדי עגל עם כוסברה ולימון ומח עגל עם פלפלים חריפים וכמון.

רפאל, הירקון 87, תל אביב. טל': 03-5226464.

קפה טאטי
הביסטרו של קפה טאטי, הנושא שם זהה, מציע גם הוא תפריט חורפי: פוקצ'ה סיניה - בשר טלה עם סלסת עגבניות וטחינה ירוקה על פוקצ'ה תוצרת בית (41 ש"ח); קרוסטיני כבד עוף - כבד עוף וביצה קשה על לחם אגוזים וצימוקים תוצרת בית (34 ש"ח); קציצות פראסה על מצע של אורז טריאקי ורוטב יוגורט (42 ש"ח); וסלט ארטישוק ירושלמי וחזה אווז חם (42 ש"ח). בנוסף, יוגשו קדירות חורפיות (בין 70-52 ש"ח )ומרקים מגוונים במחיר 23 ש"ח.

קפה טאטי, דרך השלום 53, גבעתיים. טל': 03-7315880. פתוח: א'-ה: 01:00-08:00, ו': 08:00-01:00, שבת:10:00-01:00
עד העצם
עד העצם מתחדשת: אחרי 16 שנות פעילות, סוגרת המסעדה את שעריה השבוע, לצורך מתיחת פנים מאסיבית. המהפך יכלול  שינוי בעיצוב הפנים ושדרוג התפריט. המסעדה תפתח שוב בשבוע הראשון של דצמבר. על הפתיחה המחודשת והתפריט  תבוא הודעה נפרדת.
La Coffee Parisien
בסוף החודש תפתח מסעדה צרפתית חדשה, בלוקיישן שאכלס בעבר את מסעדת רנסאנס. לדברי הבעלים,  האווירה במקום תהייה רומנטית וידידותית למשתמשים, באווירה צרפתית לא מאיימת. פרטים מדויקים אודות התפריט עדיין לא נמסרו, אבל הוא יכלול בשרים, יינות וארוחות בוקר בהשפעה צרפתית, ובאוריינטציה כשרה.

La Coffee Parisien. הרצל 10, תל אביב. טל': 03-5175475. שעות פתיחה: א'-ו': 8:00-2:00 שבת: 18:00-2:00.
Black - Bar n' Burger
Black - Bar n' Burger מציע המבורגר יומי. נאמנים לאג'נדה עימה פתחו את המקום, מעניקים בבלאק מנת ספיישל קבועה לכל אחד מימי השבוע, במחיר קבוע של 42 ש"ח, ובתוספת של תפוחי אדמה או צ'יפס. לו"ז:

ראשון - גרינבורגר: המבורגר תרד עם אגוזים וסלט ירוק עצום, בלי לחמנייה.
שני - מקסיקני: גוואקמולי, שעועית שחורה וקטשופ חריף על טורייה חמה.
שלישי - קוסקוס בורגר: כדורי בשר וגרגרי חומוס ברוטב, על קוסקוס אוורירי.
רביעי - עין תחת עין: אנטריקוט טחון, בצל פריך מטוגן – וזהו.
חמישי - מֶה-ברגר: קבאב טלה משובח, בטחינה תפוזים.
שישי – Black Style: המבורגר עם סלט פטריות חם.
שבת - פיצה בורגר: המבורגר על פוקאצ'ה, עם רוטב פיצה וגבינת מוצרלה.

Black - Bar n' Burger. רח' המדע 6, פארק המדע, רחובות. טל. 08-9361230. פתוח: ימים א'-שבת: 12:00-עד לקוח אחרון. החל מהשעה 22:00, הכניסה מגיל 22 ומעלה.
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...