 |
נדמה לי שכרגע אני אחד האנשים הכשירים ביותר בסביבה לחוות דעה על ממרח שמורכב מדבש ושוקולד. המוצר הזה של יד מרדכי נפל עלי בדיוק בזמן, כמו שמבחן פתע בהיסטוריה נופל על ביל וטד. הסיבה היא שכבר כמה שבועות אני אוכל מדי בוקר דבש ושוקולד, רק בנפרד. הדבש של יד מרדכי, השוקולד של נוטלה. כאילו הגורל מכין אותי למפגש הזה. לכן התחדיש של יד מרדכי, מעדן דש (קראתי איפשהו שאם יש בזה עוד משהו מלבד דבש טהור, חייבים לקרוא לזה דש) סיקרן אותי מהרגע הראשון. בסביבה הקרובה מיהרו להזכיר ששילוב של שני מרכיבים טובים שמגיעים בדרך כלל בנפרד, הוא מתכון בטוח לבן כלאיים מבחיל. אני, כמבקר מיומן ונטול משוא פנים שמכיר טוב טוב את צרות העין שלהם, העדפתי לתת למבחן הטעימה לדבר. בהתחלה נדמה היה שאפשר להכתיר את הזיווג הזה בהצלחה. לא שום דבר לוהט, אמרתי לעצמי, אבל בהחלט לא מזיק בתור ממרח מתוק לבוקר. אבל כמה טעימות נוספות עברו, והעסק נהיה קשה מנשוא. מתחת למעטה המתוק והמרקם החמוד, התחילה לבצבץ ארומה חריפה של תרופה לגרון. התגובה הראשונה שלי היתה סלחנית, כי הרי אומרים שדבש באמת טוב לגרון, אבל אז נזכרתי שלא כואב לי שום דבר, אז למה אני צריך לסבול את הדבר הזה.
ובכלל, אי אפשר שלא לתהות למה לייצר ממרח על בסיס דבש? הרי דבש טהור הוא הדבר הכי מדהים שאפשר לבקש למרוח בו משהו. למעשה, אם זה היה מקובל חברתית, הייתי עוטף את עצמי בדבש. ושימו לב שאנשי יד מרדכי לא נעצרו בשוקולד. המופרעים האלה העניקו לעולם גם גירסה עם בוטנים. ווט דה פאק? מעדן דש עם דבש ושוקו. מחיר מומלץ: 15.95 ש"ח ל-350 גרם
|
 |
 |
 |
 |
|
|