|
 |
 |
 |
 |
|
רפאל
|
 |
|
 |
 |
 |
|
תלה את הדי ג'יי: השף רפי כהן מארח את השף ישראל אהרוני לערב של בישול משותף ותקלוט, שייערך ב-18 באוקטובר. האיוונט ייפתח בשעות הערב המוקדמות עם ארוחה של מנות בר מיוחדות, ויימשך אל תוך הלילה, כשאהרוני בעמדת הדי.ג'יי. בתפריט: גרוב ומוסיקה שחורה.
רפאל. הירקון 87, תל אביב. טל': 03-5226464.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מיתוס גריל בר
|
 |
|
 |
 |
 |
|
השבוע נפתחה בתל אביב "מיתוס גריל בר", מסעדת גריל כשרה. המסעדה ממוקמת במגדל "אירופה ישראל" ומכילה מעל ל-250 מקומות ישיבה. לפי הבעלים מדובר בהשקעה של 3 מיליון ש"ח, שניתן לראות החל מהעיצוב של גד הלפרין וכלה באבזור המלצרים בפאלם זעיר לקבלת הזמנות. השף והבעלים במסעדה הוא קובי עבד (מבעלי "שיפודי ציפורה" בבת ים וראשון) שהחליט למנף עצמו לעיר הגדולה. הדגש בתפריט הוא בשר - מבחר של שיפודים מבקר, עוף וטלה, וספיישלים כדואט אנטריקוט ואווז ברוטב בורדלז (89 ש"ח) סטייק פילה בקר ונתחי כבד אווז, שוב בבורדלז. במקום מתגאים גם בתפריט אלכוהול במחירים אטרקטיביים במיוחד, דוגמת וודקה אבסולוט ב-26 ש"ח ומרטיני ביאנקו ב-24 ש"ח.
עסקיות מוגשות בשעות 12:00-18:00, וכוללות מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה + כוס יין/שתייה קלה ב-63 ש"ח
מיתוס גריל בר. מגדל אירופה ישראל, וייצמן 2, תל אביב. טל': 03-6932002.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
דון ויטו
|
 |
|
 |
 |
 |
|
עסקיות חדשות בדון ויטו: ראשונה ועיקרית במחיר עיקרית בלבד. בראשונות: סלט ירוק ברוטב מעודן של השף, סלט קפרזה איטלקי של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום או פוקצ'ה עם מטבלי הבית. עיקריות: ספגטי ברוטב פרימוורה, טפאנד זיתים ו-וודקה (32 ש"ח), פטוצ'יני מלנזאנה ברוטב עגבניות חריף עם קוביות חציל קלוי (34 ש"ח), רביולי השף ברוטב קוואטרו פרומאג'י - 4 סוגי גבינות עם עלי בטטה קריספי (41 ש"ח) ופילה מוסר ברוטב לימון, שמן זית, שום רוזמרין וזעתר(53 ש"ח).
דון ויטו. צומת תל השומר דרום (צמוד למשטרת מסובים) 03-6345833.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מוזס
|
 |
|
 |
 |
 |
|
תחרות ההמבורגרים של מוזס יוצאת לדרך. החל מה-10 באוקטובר נערכים במקום סיבובי מוקדמות שיימשכו עד ל-28 בחודש. במוקדמות, שיערכו כל לילה החל מ-24:00 יאלצו המתמודדים להוכיח יכולת ווירטואוזית בשליקת המבורגרים. המובילים יעלו לגמר שיערך ב-29 באוקטובר. אז, החל מהשעה 12:30, יתקיים במוזס הפנינג הגמר הגדול, הכולל פאנל סלבז, קוקטיילים, מוזיקה, והרבה ארטבורגר מתוצרת מוזס. לתקנון, גשו לאתר.
מוזס. רוטשילד 35, תל אביב. טל': 03-5664949. שעות פתיחה: ראשון: 12:00-01:00 שני-שבת: 12:00- 04:00.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אוכל וסקס
|
 |
|
 |
 |
 |
|
סדנה 1: במהלך אוקטובר תעביר העיתונאית ואשת הגסטרונומיה הילה אלפרט שתי סדנאות שיעסקו בקשר שבין אוכל וסקס. הסדנאות, שיערכו במלון מצפה הימים תחת השם "אוכל, שתייה, גבר, אשה", יעקבו אחר ההתכתבות שבין שני המפעלים המפוארים לאורך ההיסטוריה, ויכללו טעימת יינות ומאכלים שנחשבים כאפרודיזיאק.
מועדי הסדנה: 20-21.10.04, 24-25.11.04. מחיר: 825 ש"ח לאדם בחדר זוגי ללילה. כולל השתתפות בשיעורי הסדנה, אירוח במלון על בסיס חצי פנסיון ושימוש בכל מתקני המלון. להזמנות, מלון מצפה הימים: 04-6994555.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
קונדיטוריית בן עמי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
סדנה 2: הקונדיטור בן עמי ברטיני שביט יערוך ביום שלישי, ה-19 באוקטובר, סדנת אפייה בנושא פטיפורים ומאפים, החל מהשעה 18:00. המשתתפים יהנו מהסברים פרונטליים של הקונדיטור, ויכינו פטיפורים מתוקים, מלוחים, עוגיות ומאפה בצק עלים. מחיר לסדנה: 160 ש"ח.
לוקיישן: קונדיטוריית בן עמי בכפר ויתקין. טלפון להזמנת מקום: 09-8663211. |  |  |  |  | |
|