ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
רעבים ביום כיפור? יש רביולי
מסעדת פסטה מיה מוציאה ערכת הישרדות מיוחדת עבור הלא-צמים. "צריך להזכיר לאנשים שיום כיפור זה חג - גם באוכל", מסביר הבעלים
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
20/9/2004 15:12
במסעדה האיטלקית פסטה מיה מתכוננים ליום כיפור, ומנפקים את מה שהם מכנים  "ערכת הישרדות" לחג, שנותנת פייט רציני לתענית המסורתית.

מדובר במארז טייק אוויי הכולל 1/2 ק"ג פסטה טריה מתוצרת עצמית, 600 גרם רביולי ממבחר סוגי הרביולי במסעדה, 500 גרם רוטב עגבניות ו-250 גרם רוטב שמנת, שניהם לבחירה ממגוון הרטבים בתפריט, ובקבוק יין קיאנטי או ואלפוליצ'לה.

רשות הדיבור לג'ורג'יו ספינו, מבעלי "פסטה מיה" והוגה החגיגה: "תמיד אנשים מחפשים איך לאכול יותר טוב - בעיקר בימים כמו יום כיפור, כשפתאום מגלים שהכל סגור - אין סופרים או מסעדות, אין מה לאכול וזה מבאס. הערכה הזאת באה ממשהו שאנחנו הרגשנו - לעבור את החג בחתימה טובה בשבילנו, כמו שאומרים".

אז הערכה היא הנחמה שלנו לחג הנוכחי?
"כולם מתייחסים לחג הזה יותר מדי ברצינות. אז מי שרוצה, שיצום, והוא יכול להשתמש באוכל לארוחה מפסקת, ומי שרוצה ליהנות - שילך על זה".

ואתה הולך על זה.
"כן. צריך להזכיר לאנשים שיום כיפור זה חג - גם באוכל".

את המארז ניתן לרכוש בסניפי פסטה מיה בתל אביב (הברזל 34; וילסון 10) תמורת 159 ש"ח.
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...