 |
תפריט קיץ חדש ב"קיארה". השף בועז קויטנר (האיש שהמציא את "ביג מאמא") בנה תפריט קליל על סמך השפעות איטלקיות. דוגמאות של ראשונות מהתפריט: סלט שרימפס והדרים, סלט קלמארי בתחמיץ לימונים על מצע חסות וירקות טריים וחציל קלוי בתנור עצים ברוטב ארבייאטה. מהעיקריות
מציעים ב'קיארה' צלעות טלה ברוטב לימון ורוזמרין, סקלופיני קיארה (חזה עוף על הגריל, מוגש על מצע רוקט ברוטב לימון ואספרגוס חלוט) ושרימפס נוסח לצ'יו (שרימפס עטוף בקדאיף, מטוגן בשמן עמוק ומוגש עם רוטב יין לבן, עשבי תיבול ולימון).
קיארה. קצה הטיילת, מרינה וילג' הרצליה. טל': 09-9579070 שעות פתיחה: א'-שבת - 9:00 - 24:00.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
טרין
|
 |
|
 |
 |
 |
|
חדשה ביבנה: השף יוסי סוויסה (אקס הדגיה "פורל") פתח את "טרין" - מסעדת שף המושפעת מבישול אלזסי. לפי סוויסה, "התפריט מפוזר אבל ממוקד - ויש קצת מכל דבר: פסטות, טרינים, פירות ים ודגים, כולם בפרשנות אישית". דוגמאות מהתפריט: טרין כבד עוף בריבת עגבניות שרי וקינמון, סלט גבינת סנט מור מטוגנת עם אגסים ויין, וסופלה תרד במילוי גבינות צאן על עגבניות מוקפצות. גאוות המקום היא על מנות פירות הים, כשרימפס בג'ינג'ר וצ'ילי, מול מרינייר וסקאלופס ברוטב טום יאם. טרין. שד' ירושלים 1, יבנה. טל':08-9420974. שעות פתיחה: שני - שבת, 11:30-23:30. |  |  |  |  | |
|